-
Re: Operace Dunaj
Taky jsem tento film viděl, ale nijak mě neoslovil, nemám ráda tento typ filmů!!! Monika Zoubková se mi zde moc nelíbila!!! -
Re: Operace Dunaj
V tomto filmu se také svlékla! No na to, že bylo v té době od porodu dcerky, tak měla docela kuráž!!!!! *9* -
Operace Dunaj
Nedavno jsem viděl film Operace Dunaj, kde hraje Monča Helenku a strašně moc se mi to líbilo. Hlavně tedy ta Moničina role!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všem fanouškům Monči, kteří Operaci Dunaj neviděli, doporučuji!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ---------
no jo, holt už to není jedna z hlavních postav Ordinace!!! *9* -
Re: Re: ---------
Já bych se na to klidně podívat zašla, protože mám Moniku moc ráda, ale do Prahy to mám bohužel daleko!! *9* -
Re: ---------
Teď totiž hraje hlavně v pražských divadlech. V březnu má třeby jednu premiéru v Divadle v Celetné!!
Jestli tuto herečku tedy máte rádi, zajděte si do divadla!! Doporučuji také hru Helverova noc, taká v Divadle v Celetné!! *4* Je to skvělé představení, ale mám bohužel velmi malou návštěvnost!!! *14* -
---------
V poslední době o ní není moc slyšet a je to velká škoda. V Ordinačce je hrozně málo, už si ani nepomatuji, kdy tam byla naposledy! Měla by se tam zase vrátit. Nebo by alespoň měla hrát třeby v nějakém jiném filmu a nebo seriálu.
Je to opravdu suprová herečka!!!
*15* -
Re: Re: TNR
Obdivuji jí za to, jak tento film dokázala natočit s malým miminem! -
Re: Re: TNR
Mě se tedy v Takové normální rodince nelíbila. Byla tam taková nijaká! Když si ale přečtu nějaký rozhovor s ní, tak myslím, že je určitě super. Jen nemá asi dostateční štěstí a nějakou pořádnou roli! -
Není moc sympatická
Mě tedy moc sympatická nepřijde. Je úplně obyčejná. v Růžovce ji moc rád nemám. -
Snad sympatická, ne?
sympatická se píše ss tvrdym y *4* *4* -
Re: Sympatická
Já si myslím,že je dobře, že hraje hlavně v divadlech. -
Simpatická
Monika je velice simpatická a krásná herečka. Škoda, že jsme jí dosud neviděli ve více filmech a víc v televizi, protože ona na to určitě má!!
*14* -
Re: Monča je nejlepší!
V Takové normální rodince se mi taky moc líbila! -
Re: Re: Ona je Zoubková?
Jo? To jsem nevěděla. -
Re: Ona je Zoubková?
Zoubková je ale jen pro film. Od doby, co se vdala má příjmení Dočekalová po svém manželovi. -
Re: Ona je Zoubková?
Monča je fajn! -
Ona je Zoubková?
Jé to je přece Terezka z Ordinačky! Ona se ve skutečnosti jsmenuje Zoubková, jo? -
Re: Monča je nejlepší!
Je taková drubounká ale jinak je v pohodě. -
Monča je nejlepší!
Monča je skvělá herečka!! Možná úplně ta nejlepší!! Moc se mi líbila v Takové normální rodince!! *14*