Přejít na výpis diskuzí

Natalia Oreiro

OSOBNOST 31.12.2006 
597 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: ha :-P

aha dík *3*
  • anet3

Re: Re: Re: Re: ha :-P

Dá se to přeložit různými způsoby, třeba jako holky nebo děvčata *4*
  • Re: Re: Re: ha :-P

já sem si to dala do překladače a nevzal mi to a ty víš co to je?
  • anet3

Re: ach jáj :-(

Ivi, kašly na ně. Ony se tady taky nevyjadřujou zrovna chytře, takže nechápu, proč někomu bezdůvodně nadávaj do blbců apod. Navíc člověku, kterého nikdo z nás nezná tak dobře, aby ho mohl soudit. Jak už jsem psala, za obrazovkou počítače je každý hrdina, ale v reálným životě se většinou nezmůže na nic, proto má potřebu si v anonymitě něco dokazovat. Takových už jsem poznala... a tyhle dvě mě z míry rozhodně nevyvedou *5*
  • anet3

Re: Re: ha :-P

Nauč se slovensky, pak to budeš vědět *3*
  • ivina8

ach jáj :-(

Prosim Vas mohli by ste skonciť s tými blbými kecami,už je to fakt dosť trápne,nechapem,nerozumiem,ked nemam niekoho rada,tak kaslem na nho,nemáte radi Nataliu,tak nemate OK,vas nazor,ale prečo tu v jej DISKUSII piseže že je blbka,ci niečo take trapne,zamyslite sa nad sebou!!!! *7*
  • Re: ha :-P

babenky? co to jako je? *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: divná

to přidej
  • natka91

Re: Re: Re: Re: Re: divná

určo 12let *1*
  • natka91

NO!

NATY IS THE BEST!!!!!! *14* milují telenovely s Naty - andílek,Smv i Kachorrka *3* *14* *14* *14*
  • toniajakojo

jak byla..

...tehdy ve Zlatíčkách...se Zagorovou a Margitou !!! *15*
  • anet3

Pro meow

No vidíš, jak je ti nepříjemný, když někdo nadává někomu, koho máš ráda ty. Proč to teda děláš ostatním?? Copak je tohle normální? On je v anonymitě za počítačem každý hrdina. A nemyslím si, že by bylo dobrý, kdyby měli všichni stejný vkus.

Je spousta fotek, kde je Natalia bez make-upu, s fanoušky. Někdy vypadá hůř, někdy líp. Ale netvrď mi, že soudíš člověka podle vzhledu. To by bylo hodně hloupý.

Tahle diskuze nemá smysl. Já jsem se snažila o normální diskuzi. Chápu, že ji nemáte rády, ale nestojím o nadávky. Za to mi to nestojí. Mám víc a víc pocit, že jste stejně ještě malý, nevyspělý holky, který neví, co je na světě důležitý. Nebo v to aspoň doufám, protože jestli jste dospělý, tak už nevím, kam ten svět spěje.

no pěkná ptž je vyretušovaná třeba ve skutečnosti vypadá taky hrozně se podívej na všechny herečky vypadaj dokonale ae to je vyretušovaný jinak vypadaj hrozně věř mi viděla sem prezentaci herečky v civilu a jako bylo mi zle věřim že natyna vypadá hůř než normal ženský...

ani ne aspon by si všichni rozuměli a jako kdyby někdo přišel a nadával juanesovi tak je blbej a pošlu ho někam taky tam tkový byli si nemysli řekla sem mu/jí že neví co je hezký že poslouchá evu a vaška no a toe všechno a na oreiro to je snad můj názor ne...
  • anet3

To jsi hodná, že nám ho nebereš (není to ironie, myslím to vážně). My bysme si ho stejně nenechaly vzít *4* Ale nemyslíš teda, že by byly pro nás všechny příjemnější, kdybys diskutovala v tématech o lidech, které máš ráda? Přestav si tohle...jak by se ti líbilo, kdyby někdo přišel do diskuze o Juanesovi, začal mu nadávat? Zkus nás trochu pochopit. Každý máme rád toho svého a to je prostě normální. Kdyby měli všichni rádi jednoho interpreta, byla by to trochu nuda, nemyslíš?
  • anet3

Ona ale lze tu samotu chápat různými způsoby, víš. Může to být myšleno tak, že nechce zůstat bez rodiny a tu by měla i kdyby vlastnila ostrov *3* Jinak, jak píšeš, MĚLA jsi ji ráda a lidi se mění. I Natalia se mohla změnit a spoustu svých názorů přehodnotit. Proto už ji teď nemusíš znát tak dobře. Ale já se tady nechci hádat. Váš názor vám neberu. Myslím, ten názor na hudbu a zpěv. Souhlasím, že Naty není ve zpěvu dokonalá a sama to ví, proto už nevydává CD. Ale nesuďte ji jako člověka. A nesuďte její vzhled. Naty je pěkná ženská, leckterá v jejím věku vypadá otřesně. A hlavně, tohle člověk moc neovlivní.
  • Re: Re: Re: Re: divná

bych neřekla ae tak každej máme jinej vkus no jestli se ti líbí já ti jí neberu
  • Re: Re: Re: Re: divná

no tak to se pleteš já o ní vim hodně ptž jeden čas sem jí "zbožňovala" ae pak mi nák přecvaklo v hlavě a jako já si myslim že je totálně vypatlaná a co třeba to že chce mít vlastní ostrov a na druhou stranu se bojí samoty hm? je hrozná
  • anet3

Re: Re: Re: divná

Tak to jsi slyšela hodně málo věcí *15*

Já taky nesnáším Juanese a necpu ti to. Ale to, že se mi nelíbí neznamená, že ho budu urážet, protože to je věc vkusu a názoru. Každýmu se líbí něco jinýho. Ale možná k tomu časem dospěješ... Nezáleží totiž na tom, jak kdo zpívá a hraje, ale na tom, jaký je to člověk. A o to mi jde u Natalie. Má zlatý srdce, pomáhá lidem a dětem. To ne každá hvězda umí. Dneska jde každej jen za svým úspěchem, ona ne. Takže než někoho odsoudíš zkus si o něm nejdřív něco zjistit...
  • milagros2403

Re: Re: Re: divná

dievčatko más fakt divný vkus *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší