Přejít na výpis diskuzí

Natalia Oreiro

OSOBNOST 31.12.2006 
597 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajanike

Happy day

Všechno nej k narozeninám *4*
  • anet3

Re: novinky

Více fotek a info samozřejmě na www.nataliaoreiro.cz *4*
  • anet3

novinky

Naty už dotočila film Miss Tacuarembó a minulou středu a čtvrtek natočila další reklamu pro Naranja Mo. Krásné fotky z natáčení jsou v galerii. Reklama se v TV objeví pravděpodobně v květnu.
  • Re: Re: Re: Re: Re: NAty!!

mám hodne ráda natáliioreiro
  • Re: super herečka

jo mě se tky líbila sos mi vida to byl pěknej seriál mohli by ho opakovat naty to hrála skvěle *3*
  • anet3

novinky

15. března představila Naty a její sestra Adriana novou kolekci oblečení pro podzim, zimu 2010. Přehlídka se konala v divadle Maipo v Buenos Aires.

Den nato už byla Naty na jiném místě, a to v Uruguai na filmovém festivalu v Punta del Este, kde představila společně s režisérem Adrianem Caetano film Francia. Moc jí to tam slušelo

Více najdete na www.nataliaoreiro.cz *4*
  • anet3

Re: Re: natáčení

Naty chce letos ještě natočit 3 filmy, jeden z nich v USA. Do televize se asi vrátí, ale nebude to nic dlouhýho, takže nejspíš žádná telenovela.
  • anet3

Re: Re: natáčení

Je to komediálně dramatický film s prvky muzikálu natočený podle knižní předlohy. Bude to nápadně podobný skutečnýmu životu Natálky. Film je o dívce jménem Natalia, která by se chtěla stát slavnou hvězdou. Naty by měla ve filmu i zpívat *4*
  • natka91

Re: natáčení

a o čem bude ten film?a telenovela nebude od Natálie? *3*
  • anet3

natáčení

Naty už natáčí nový film Miss Tacuarembó.
  • anet3

Re: :)

Je to Naty. Tetování má už od října 2008 změněný. Pihu si zvýrazňuje tužkou, protože není tak viditelná a tady může být ještě zakrytá make-upem. Prsa tam tak velký nemá a zadek měla vždycky větší. Je to na 100 % Natalia *3*
  • :)

podle mě na některých fotkách není Natalia... podívejte třeba tadyta fotka: http://foto.osobnosti.cz/natalia-oreiro-417891
    Jiné tetování, chybí piha nad rtem, větší prsa jiné oči i zadek... :-D
  • brad-pitt

brad pitt

hezky pisnicky a skvela herecka drzim ji palce at ji vse funguje jako ted..... *4*
  • ivina8

nuda:-(

Ach jáj,tu je ale nuda,sa tu totálne nič nedeje *9*
  • anet3

šťastný rok 2010

Všem fanouškům Natálky přeju štastný nový rok 2010 a Naty, aby se jí stále dařilo tak, jako doteď. V práci i v manželství *4* A i to miminko už by mohlo být *3*
  • amandao

Vánoce :-)

Všem přeju krásně prožité Vánoce a bohatého Ježíška *14*
  • monita1301

Re: super herečka

no jo tam taky byla skvělá *14*
  • Re: Re: Re: MB na STV1!:-)

já se taky občas kouknu.............té dobře, že to zas dávají..........aspoň se dá zaspomínat na starý časy *3*
  • natka91

Re: Re: Re: Re: NAty!!

taky tak *3*
  • ivina8

Re: Re: Re: NAty!!

každý diel pozerávam a ty? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší