Přejít na výpis diskuzí

Natalia Oreiro

OSOBNOST 31.12.2006 
597 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: divná

no a co my chodíme na hodně profilů ae jako natalia oreiro je po evě a vaškovi to nejhorší co sem kdy slyšela....
  • anet3

článek na idnes

O nové kolekci Las Oreiro se psalo na idnes.cz!!! (v odkazu si odstraňte mezery)
    http://revue.idnes.cz/hvez da-serialu-divoky-andel-predstavila -vlastni-hravou-kolekci-obleceni-1q d-/lidicky.asp?c=A100920_105058_lid icky_ved
  • ivina8

ha :-P

babenky sú dosť trápne,ale hlavná vec,že ju posúvate v rebríčku *1*
  • anet3

Re: divná

Na to máte právo, dámy. Zvláštní ale je, že jste i přesto přišly na její profil. Díky, posouváte ji tak v žebříčku *3*
  • Re: divná

nejsi sama *1*
  • divná

je divná nemam jí ráda
  • Re: mail adres

contacto@nataliaoreiro.com
  • Re: Re: adresa

jo má contacto@nataliaoreiro.com našla sem to na netu ae už nwm přesně kde
  • anet3

Naty znovu zpívá :)

Soundtrack k novému filmu Miss Tacuarembó, kde hraje Naty hlavní roli, si můžete poslechnout na www.nataliaoreiro.cz *4*
  • all

ahojte mam velmi rada Nataliu Oreiro...prosim vás ktto by mal neaku zbieku naty kto by ju chcel predat alebo popripadne darovat ozvite sa mi na email:naty7729@azet.sk..daakujem... ale iba na email ebo sem casto nechodim dakujem
  • ivina8

ahoj....nemáš zbierku anty oreiro ???a nahodou ju nepredávas ak ano mala by som zaujem npis mi na email......
  • adinkaza

Naty:-)

Všechno nejlepší Naty *14*
  • yeah

Jééé jak já si pamatuju ty léta kdy jsem koukala na divokého anděla nebo tmto druhý už nwm jak se to menuje:D ona má ty nejelpčí telenovely upe sem na nich ujížděla. vše nej přeju:)
  • your-darling

...

Všechno nejlepší... *14* *14*
  • hougerka.edward

Happy Birthday!

Happy Birthday Natali....ať se ti daří ve tvé skvělů¨é kariéře...a také hodně lásky,štěstí a zdraví...užij si narozky seš bezva *14* *14* *1*
  • :D

Happy birthday *1*
  • Re: HB !!! :-)

jj taky se přidávám vše nej *4*
  • ivina8

:-)))

Natálke prajem všetko najlepšie k narodeninám,vela lásky,zdravia,nech sa jej darí vo všetkom *14* FELIZ CUMPLE!!!!
  • puspuspusinka

HB !!! :-)

Všechno nejlepší Natalinko, jseš pro mě prostě úžasnááá *14*
  • v.e.r.k.a

HB

Všechno nej k narozkám,hodně šestí a lásky *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší