Přejít na výpis diskuzí

Nathan Sykes

OSOBNOST 5.1.2012 
117 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže mne sa zda že tu je bitka mnedzi faninkami 1D a TW ale ja skor potešim TW faninky lebo sa prisavam k nim
    • no to hej
    • Pridavas sa k timu najebanich wantitiek
      • natalia.kvakova
        no počkaj ty mna uražať nebudeš aby si vedela
  • ÓÓÓ O.M.G já ho chci u sebe! Kdyžtak v postely! Je sice o 7 let starší než já, ale to je jedno. Miluju ho už přes 4 roky a nikdy se to nezmění!!!§ *14* *14* *14* A holky jestli vážně méte rádi Nathana tak se přidejte na karaoketexty.cz do fanclubu The Wanted budu vděčná *3* Díky *4*
  • Nathan je krásnej moc,nejhezčí klučina z The Wanted :* *14*
  • Nathan je sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxi *14*
  • ja si myslím že skupina The Wanted je lepšia než One Direction a členovia skupiny The Wanted su krajší ako členovia skupiny One Direction
    *14* *4* *14* *4* *14*
  • Miluju ho Nathana Sykese..je to můj sexy Hero.....on je tááák sladký,roztomilý a sexy Nathan Sykes...Boy of my dream ♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Timys
    Ja sice neposlouchám The Wanted a spíš poslouchám 1D, ale musím uznat, že je pěkný :) Nic proti, jen můj nazor ;)
    • Přešně to si myslim i já *4* *4*
  • Nathan je nejhezčí kluk na svete a chci aby prijel do česka *14* *14* *14* *14* *14*
  • Talentovanej, milej, roztomilej, sexy, vtipnej, krásnej, úžasnej kluk *14* prostě: PERFECTION! :))) Hrozně ráda bych TW potkala.. *14*
  • Ťuťan roztomilej se sexy hlasem :3 mít ho tak pro sebe celej den.. to bych z něj asi vyobjímala duši :3 :O miluju ho.. dokuď jsem TW neznala, nevěřila jsem že může existovat někdo perfektní *14* držim mu palce, aby mohl zase zpívat :)) I ♥ Him and All The Wanted :´*** !♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit