Přejít na výpis diskuzí

Nathan Sykes

OSOBNOST 5.1.2012 
117 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím, že Nathan je ten nejkrásnější, nejúžasnější, , nejrostomilejší, nejňuňutichtější kluk na celém širém světě! *14* *14* *14* *14* ahs3 má pravdu, že to není jenom o Nathanovi, ale i o dalších 4 členech kteří jsou stejně SEXY jako Nathan! Musíme držet po hromadě a ukázat těm 1D, že existuje i skupina The Wanted kteří maj velmi věrný fanoušky TWFanmily! Vím, že 1D jsou nejúspěšnější boy-band na světě, ale mi přece kvůli tomu nebudeme dělat navyditelný. Musíme nikdy udělat sraz TWFanmily aby svět viděl vedle koho stojíme my!!!! *3*
    • Jsem directionerka, ale zároveň patřím i do TWFamily! *3* Nechápu tu obří rivalitu zrovna mezi těmito dvěma skupinami, obě jsou dokonalé! *14* Uznávám, že některé directionerky to s tím urážením přehání, ale já taková nejsem. To samé to přehání některé členky TWFamily...Ale vím, že nejsem sama, kdo má rád obě tyto skupiny a kdyby byl nějaký sraz TWFamily, určitě bych dorazila. (y) *4* Jinak, Nathan je prostě úžasnej, ale to i ostatní 4 kluci, bez kterých by skupina The Wanted nebyla *14*
      • Ja som boal Directionerka ale už som v TW fanmily :) Ale obe skupiny sú dobre :) Ešte teraz niekedy počúvam 1D :):)
      • To jsem ráda, že i stebou můžeme počítat na tom srazu ;) Hlavně ten komentář neber jako urážku 1D! Nechtěla jsem je urazit, ale jenom chci aby The Wanted měli více fanoušků
  • Nathan je fakt moc Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexi
  • Já si myslím ,že je to ten nejkrásnější kluk na světě !!!!!!!! *14* *14* *14* Je talentovaný ,roztomilí , hezký, simpatický a umí rozesmát :D Je prostě úžasnej !!!!!! Já myslím ,že je z The Wanted nejkrásnější *14* *14* *14*
  • ahs3
    Holky, The Wanted to není jen Nathan Sykes, ale i Tom Parker, Max George, Siva Kaneswaren a Jay McGuiness. *3*
  • Nathan je milionkrát hezčí než všichni z buzdirection. a Promin ale jejich písnčniky the worst song ever *6*
  • Happy birthday Nathan *14*
  • vendajula
    Vše nej *3* *3* *3* *3* *3*
  • Nathan mi pripomína žabku. *7* *2* *1* green is everywhere !!:33333
  • Nathan je moc seeeeeeeeeeexi a moooooooooooooooooc ho miluji *14* *14* *14* *14* *14*
    • Taky taky ♥ ♥ ♥
  • Happy birthday!!!!!!!!!:) I LOVE YOU *14* *2* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit