-
JSTE TAK NAIVNÍ NEBO TO JENO, HRAJETE NIALL NENÍ ANI JEDNE A NI DRUHE HOLKÝ ON MA UŽ HOLKU TAK SI UVĚDOM TE COTU PIŠETE.PS:Mám ho rada lae neříkam takovehle pičoviný sprominutím *1* *14* *3* *4*
-
No jasneee....to kazda!!! *1*
-
hele holčičky nehádejte se to je MŮJ kluk už jsem se s ním bavila a spala jsem s ním !!!!!!!!!!!! *1* *1* *5* *5* *4* *14* *14* *14* *14*
-
-
fofi,co si vlastně o sobě myslíš?
Že jsi nějaká královna nebo co?! *16* -
tak jedině ve svých snů
-
Tak hele.. Niall není ničí.. ani nemá páru, že existuješ.. :* Tak se laskavě uklidni *3* Také mám Nialla moc ráda, ale nepíšu sem takováhle píčoviny .. *1*
-
-
nejsi novosadova
-
-
Hele holčičko srry ale asi by niall fakt chodil se 7sedmiletou holčičkou chápeme že se ti líbí ale svoje kometáře si nech v tvý blb* palici děkujem není jenom tvůj je i náš tak zavři hub* ! *16*
-
-
Sophi já si myslím že Niall je taky trochu *12* HAHAHAHAHA
-
myslim ze chodi s demi lovato ;)
-
-
jj chodí :) *4*
-
Už ne! *1*
-
-
Má Niall holku?
Já ho miluju jakože miluju ne jako že je krásnej a tak,to teda taky ale já ho miluju,jakože LÁSKA!!!
*14* *14* *14* -
-
No bohužel jsem četla v popcornu že holku má nedávno *13* ale prý že to neni jistý ale myslim si že má no ale přeju jim to když chodí s niallem *7* ale jako nesnášet jí nemůžem protože by to niallovi zlomilo srdce já to zastak neřeším protože se stejně rozejdou...časem... *3*
-
-
Měří 172 cm ne 177 cm *3*
-
-
Niall měří cca 178 cm. Kamarádka ho potkala v Londýně, s podpatky měřila asi 183 a Niall byl o něco menší. :)
-
-
Tomu fakt verim,ze ho jen tak potkala tvoje kamoska *1* to urciteee.....zij dal svuj sen *5*
-
-
-
Niall je prostě nejlepší a nejhezčí! :D *14* *14* *14*
-
Já prostě Nialla miluju je krásný. *14* Já bych mu to řekla i do očí ale nemůžu .
Prostě ho MILUJU -
-
Já bych to řekla do očí klidně všem,i je poprosila o obětí,ach kdyby se mi to někdy splnilo,byla bych nejštˇ člověk na světěastnější *14* *14* *14*
-
-
1D je nejlepší milujem je