Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší skupina na světě. Nééé nejsem holka a stejně jsem jejich fanoušek a s tím nic neuděláte. Ti co říkají že jsou buzny jsou úplně vymatlaní *3*. Pokud jsou je to jejich věc a oni to nezmění :)zpívájí dobře.
    • Ano přesně tak konečně kluk který to chápe *14*
  • Tá najlepšia skupina na svete!! Zbožňujem ich a Niall je naj!! *14* *4*
  • je mi znich zle!!!! *10* *10* *10* *10*
    • Co ti na nich tak vadí ? Jakou posloucháš hudbu ty ? Typnu si, že si ten druh anonyma,který jde na libovolnou stránku a napíše tam hnusný komentář typu: "je mi z nich zle", "nesnáším je", " nechápu, jak je můžete poslouchat" ABY SI ZVEDL SVÉ EGO, PROTOŽE JE TO ANONYMNÍ a už na tu stránku nikdy nevkročí, protože ho nezajímá jakou reakci mu tam ostatní napíší. Proč taky, už si připadá jako king a o to mu šlo. Žádný důvod, žádné vysvětlení.
      Já mám 1D ráda, u jejich hudby prostě vypnu mozek.
    • Mě je zle s tebe a taky s tím nic neudělám :D *15*
    • zamysli se nad tim co pises, koho to zajímá ?! proč sem vůbec chodiš ?! nikdo na tebe není zvědavej . ;)
    • fakt?..a mne je zle z teba
  • To je hrůza, všude je tahle skupina a tyhle tváře, to je to čemu se říká, že se to člověku HNUSÍ čím dál tim víc!!!! *10* *10* *10* *10* *10*
    • Ale nám je jedno že jim ZÁVIDÍŠ !!! *6*
    • si robite srandu?? najpopularnejšiu najsexi a najtalentovanejšiu skupinu uraža *14* *14* *14* keby aspoň vedela aky su to sexoši by sa z nich zašťala *1* *14* *14* *14* *14*
    • To nikoho nezajímá,a když se ti hnusí,tak proč se ještě lezeš na ně dívat?A jak je vůbec poznáš?Mě se hnusíš ty!!!!
    • si děláš ze mě srandu ne jsou nejlepší nehezčí skupinou na světě mam je ráda *14*
  • Niall je prostě takový nevinný andílek. Naše krásné a sexy sluníčko :)) *14* *14* *14* *3* *4*
  • to jsou hemzy :D
    Mám One Direction moc ráda a tyhle sra*ky, co tu jsou, vůbec Nialla Horana nevystihují.
  • Takže abych to asi tak shrnula:
    One direction jsou úžasní :))
    Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :( ..................

Něco je pravda, ale Niall tam právě že zpívá božsky :3
    Jinak Niall nekouří, kdybys o tom něco věděla, on byl opilej a pak se všem omluvil, že prý nechápe, jak si mohl myslet že je to cool.
    Jinak Louis a El jsou spolu teprve rok. Harry holky taky moc nestřídá, to že si s nějakou vyjde do kina, neznamená že spolu hned spí a chodí spolu. K tomu tetování, taky se mi nelíbí že jsou tak potetovaní, nechtěla bych chodit s někým tak potetovaným, ale je to jeho rozhodnutí, podle mě toho možná bude jedou litovat. Jinak WTF?! Niall má tetování? To je blbost :D To HUMAN bylo něco jako ty naše žvýkačkový tetovačky :D
  • Byla bych moc štastná kdyby 1D přijeli do ČR. Nejlépe do PLZŇE. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj moc se mi líbí skupina one direction. zajímalo by mne jestli je niall horan gay nebo ne protože se mi moc líbí. ahoj terka *14*.
    • Gay?! Gay?!.. Jako jestli se ti tak moc líbí a jsi directionerka tak by jsi mohla vědět že ani jeden z nich není Gay....Jinak je DokonaŁý...
    • twl on gey neni ale je poznat že ty teplá jo !!!! taK DRŽ HUBU!ON JE UPE NORMÁLNÍ *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16*
  • Takže abych to asi tak shrnula:
    One direction jsou úžasní :))
    Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
    Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
    a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
    Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
    A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
    a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :D
    doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit