-
niall měří 177?
-
OOOooooo ty kluku jeden!!!!! *1* *1* *1* *1* Nejdřív ses mi moc nelíbil, ale teďka tě úplně žerůůůů *14* *14* *14* A ten tvůj hlas mě vždycky nabádá k nějaké nemravnosti vrrrr *14* *14* *1* *1* Jo a mimochodem prej seš na tom "tam dole" docela dobře, ani nevíš jak ráda bych to viděla *14* *14* *14* Doufám, že se někdy setkáme, protože pak to pěkně rožhavíme *14* *14* *1* *1*
-
-
nevim jak to myslis ale pride mi to nechutny *7*
-
-
Nirvana FOREVER!!!!!!
-
-
Nikdo ti to neberem *2* Ale musíš to psát zrovna sem? Proč to nepíšeš na Nirvanu? Tady to fakt nikoho nezajímá, jak už bylo řečeno *15* My jsme DIRECTIONEŘI ! *5*
-
-
ÁNOOO Directioner 4ever!! *14*
-
-
ježíši, už mě štveš, piš si na jejich členy nebo co....a nelez sem, když sem píšeš takový kraviny, jako, že 1D nemáš ráda (nebo tak) Nikoho to nezajímá, chápeš, nic osobního, ale už to přeháníš...
-
-
Já 1D ráda mám, ale myslím si že na Nirvanu nikdy mít nebudou :)) To je můj názor ;)
-
-
trapny *1* *15* *15* *3*
-
-
bože ! di někam :*
-
-
to běž radši ty...z tadyma :p a navic to samy dělaš ty *15* *3*
-
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší *14* *14*
-
Vše nejjj. Jsi ten nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
jasny souhlas
-
-
happy b-day niall,Sweety irish man:P...♥:DD.....
-
Všechno nejlepší *14*
-
všechno nejlepšíí :))
-
Happy Brithday Niall.I love You.
-
Vše vše vše nej i dkyž se to nikdy nedozvíš =)) Ael i tak vše vše nej, musím ti jít popřát na twitter tam to alespon pujde vidět =)