-
NAILL je ze všech nejvíc SEXY *14*
-
-
Ještě umět napsat jeho jméno *1* *1* *2*
-
-
anica ja viem ze nie je gay ale moje sproste spoluziacky to vravia !!!!!!!!!!
ja im aj tak neverim !!!!!!!!!!!!!!
a prepac mi ze som to napisala !!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
on gay neni *16*
-
-
1D je nejlepší *14* *15* a niall nejvíc *2* *1*
-
A mám toho právě tak akorát dost! Mohli byste laskavě (hateři) přestat klukům nadávat? Nic vám neudělali a ani je neznáte! Jen závidíte, protože oni dokázali to, co vám se nikdy nepodaří! Skončili 3. v X-faktoru, mají spoustu ocenění (jen z letošních Teen Choise 3!), několikrát trhli a pořád trhají první místa na žebříčcích hitparád celého světa, mají fans po celém světě a jsou nejoblíbenější boyband téhle doby! Blbý, co? To nedáš! :P
A když už jim teda musíte nadávat, aspoň ne, že jsou buzny! Jestli vám to nevadí, Zayn a Louis mají přítelkyně, Liam měl a pochybuju, že by Harry nebo Niall taky nikdy žádnou neměli! Takže zas klídek, ju? Jste všichni jen závistivý sv*ně a nic víc! Jak by bylo vám na jejich místě? Myslíte si, že je to nebolí, že jim to nevadí?? Omyl! Všichni i kolikrtá brečí a to jen kvůli vám! A vůbec Niall! Co vám komu udělal a teď nemyslím jen hatery, ale i ty falešný directionerky! Proč mu nadáváte a říkáte mu, že do skupiny nepatří? Že je ošklivý a že má křivé zuby?? Proč, ksakru?? Chudák se kvůli vám změnil, abyste ho začali mít rádi! Např: nosí rovnátka! Ale my nechceme, aby se měnil, milujeme ho takového, jaký je! -
-
Přeně tak souhlasím beru chyby mají ale proto se mi líbí,mají těžký život a jsou dobří v tom co dělají!!!! Takže neurážejte je jsou tu i lidi kteří je mají rádi a na jejich koncerty se chtějí dostat,ale oni je ruší kvůli Vám a proč by koncerty dělali když jsou tu tyhle trapné urážky.Teď si to vemte stojí před Vámi řeknete jim tohle co píšete do očí.Ne! Měli byste strach a styděli byste se!!!! Tak prosím nechte toho já po Vás nepožaduju aby jste je všichni milovali a obdivovali je,to přece nikdo nechce ale nurážejte.Já se přiznávám mě se třeba moc nelíbí hudba Justina Biebra a píšu někde hele seš trapnej a podobně?Nepíšu ,protože vím že on něco dokázal až něco dokážete vy co hnusně urážej tak si ohrnujte rypák,dokud však dokážete h...o a nic,tak jim dejte svátek.Pro mě to jsou borci,nejen oci spoustu dalších lidí,vlasně všichni kod něco dokázali. Měli by jsme je obdivovat,za to že trpěj tyhle trapárny co bohužel nějaký lidi provozujou.Já se jim klaním,všem lidem co se v téhle branži drží a tyhle urážky jsou jim fuk,ale tohle není fuk snad nikomu.Děkuju všem kdo tyhle trapárny nepíší a z Vás nevzdělanců co tyhle trapárny vůči slavným osobám provozují je mi z Vás nanic *11*
-
Promiň, ale jakej s prominutim de**l tohle může říct?
(nadáváte a říkáte mu, že do skupiny nepatří? Že je ošklivý a že má křivé zuby).
Nikoho kdo by tohle řekl, díky bohu neznám.
Každopádně podle mě Niall je z nich nejhezčí. (Ale je to můj názor)
To, že má rovnátka, no zas tak křivé zuby nemá a neměl.
A pokud znáš někoho, kdo to řekl, tak bych fakt chtěla vidět jak vypadá. -
-
Taky to nechápu jak tohle můžou říct *13* moje kamoška zna jednoho takovyho člověka
-
-
-
I love you Niall Horan *14* *14* *14* *14* *14*
-
I *14* you niall your perfect and beautifl *15* I loe you *14*
-
jemin si aj moj boh ci co *6*
-
no a co teraz
-
pekne spievaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14*