-
Niall je svůdník a čte se to nejl nebo níl?
-
Twl*6*
-
co se mu stalo? *13* *13* *13*
-
Tak jo.Mám další novinku v sobotu Niallek jel do Irska. Protože byl rugby zápas. Hráli Irové proti Angličanům jasně že vyhráli Iři.Podle mě Iři hráli fak skvěle protože skore bylo 26 a 3.Iři měli 26 a Angličané 3 Niallek si zápas užíval a hodně fanbil. V Irsku přespal a dneska ráno letel domů do Londýna.
-
Však se nic nestalo,neomlouvej se!! může sem přece každej psát novinky a dávat fotky ne??Pá *3* Proto jsem dávam vždy nové fotky .
-
Aha tak promin já jsem si těch fotkeček nevšimla asi tak před třemi dny jsem je vyděla na twitteru a nevšimla jsem si jich že jsi je sem dala jem jsem vám chtělá říct jak se vede Niallkovi po operaci. Tak ještě jednou promin.
-
No jasně !!však jsem sem dala fotky Niallka♥ s berličkama,broučká našeho ♥
-
Ahoj hokly.Jen ván chci říct že Niallek je už skoro měsíc po operaci s kolenem.Jeho koleno se ještě léčí. Nosí na koleni ortézu a chodí po berlích jinak je vše v pořádku o žádných komplikacích jsem neslišela.Hlavně at se brzo uzdraví aby mohl skákat jak skokan. *3*
-
Hurá*3*
-
JOJO to je super ,ale už tam byl vícekrát.Taky mě to vždy moc těší pusinka naše♥
-
Niallík je v TOP 10 osobnostech !! :-o *1* *1* *1*
-
ahoj mě taky umřelo dvojče a jsem taky levák i prvák naučila jsem se dvojroční kvilu kytaře ale víc jsem levák a na kytaru hraji už od 5 let a je mi 19 let *14* *14*
NIALL JE SLADKEJ *14* *14* -
nevim *9* *9* ale zase se nehádam o něj ve třídě
-
♥♥♥
-
Tak je mi kdyžtak 22 let a nebuď drzá jo mi jsme přátelé víš já jsem totiž bejvalá popová hvězda víš. :D :D :D
-
Děvče ten si to nepřečte.Prosím tě zpamatuj se!!Obdivuj ho ,ale neztrapnuj se!!Tohle je realita.Možná(určitě) k nám ani nikdy nepřijedou!! *3*
-
:D božínku, by mě zajímalo kolik ti je let
-
Niallere nechceš semnou chodit. *14* kdy bude spívat včeské republice, Chceš semnou chodit. *14*
-
Nemá tattoo . *3*
-
hele nevíte jestli ma Niall tetovaní (je škoda že mu umřelo dvojče ale tohle je važně pravda!!!!!!!!.Ale nevím koho bych pak balila jestli Nialla nebo to dvojče) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*