-
Ahoj.Ano Niall je levák a má u mě velký obdiv tim že umí hrat na kytaru a je levák tak se musel naučit hrát na kytaru pravou rukou je to docela dost těžké naučit se hrát na kytaru mluvím z vlastní skušenosti.
-
moji oblíbení *14* *4*
-
jj a to je hrozně cool :)) *3* *14* *14*
-
Jo je levák ♥
-
Holky nevíte jestli je Niall levák? :)
-
Chudák*9**9**9**9*doufám že bude brzo OK*7*
-
Zayn a Niall jsou něj*14*
-
Bože nechodí spolu!! oni nejsou ani v kontaktu,sama Demi řekla, že se pořádně ani neznají jenom se někde párkrát potkali na nějaké akci,nějaká blbka jí dá do vztahů.Lidská hloupost je nekonečná.Jednou možná se oní Niall zmínil, ale to mu bylo 17 a tím to končí.
-
Niall je hezkej normální a z 1D je nenormalnější.S Demi by se k sobě hodili jestli spolu chodí... *1*
-
mám špatnou zprávu zemřela další sestra :(( jménem rachel https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649682811740860&set=a.338734379502373.71036.338730822836062&type=1&relevant_count=1&ref=nf
-
musíme držet pěsti aby se mu klínko uzdravilo a ž jo tak bude opět skákat jako srna :D
-
Jasný!! taky jsem četla ten tweet.Brouček zaslouží si odpočinek.V dubnu už jim začína nová tour.Už se těším♥ *4*Dala jsem novou profilovku,hezká že ?Doufám ,že jí nikdo nezmění(zase) nějakou starou fotkou.
-
chudinka můj :( doufám že už brzo bude OK
-
*14* *14* *14* *14* *14*
-
přesně tak :))
-
Ahoj holky. Nialla včera navštívil jeho kamarád Ben Winston se svou manželkou Meredith . Přišli k měmu domů na návštěvu a donesli mu hrozny, květiny a sladkosti. Niall byl moc štastny. Hlavně at se mu to kolínko uzdraví aby mohl skákat jako skokan.
-
nialla má rád každý :D :)))
-
Tak to mě taky moc mrzí že Niallek nemohl jít na koncert své oblíbené skupiny Eagles ale s tím Harrym máš pravdu ten mu určitě zase koupí tričko. *3*
-
Jasně taky jsem četla,miláček♥Je škoda ,že nemohl na koncert své milované skupiny Eagles,ale Harry tam byl(Zas mu určitě koupí tričko jak to už jednou udělal♥) *3*
-
Ahoj holky.Niall je už doma v Londýně a prosil své fanoušky o trochu soukromí aby se nohl rychle zotavit na turné které ho a kluky čeké v tomto roce. Určitě až se zotaví tak bude zase skákat na koncertech jako skoka. *3*