Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narry
    JOJO přesně!! miluju jeho skoky♥♥a jeho irské tanečky♥
  • Snad se náš Niall brzo uzdraví a doufám,jak říká Nikola že bude zase skákat na koncertech jako skokan :) *3* *4* *14*
  • ?
  • Ahoj Narry to máš pravdu před pár hodinama to napsal na twitter.Také dou fám že nebudou žádné komplikace a bude vše v pořádkuu a bude zdraví a zase bude ne koncertech skákat jako skokan. *3*
  • Narry
    Niall♥ je po operaci kolena je v USA ,doufám že to bude ok♥(Dala jsem sem fotku) *3*
  • To víš Nikol to je bulvár :-( :-(
  • Lidi to snad už není ani normální proč mu ji tam pořád do vztahu (Barbaru Palvin) když jsou jen přátelé *9* *16* já už to vážně nechápu tak si vyšli ven jako kámoši to hned neznamená že spolu chodí nebo jsou snad jiné zprávy o kterých by jsme měly vědět? Podle mě jsou jen přátelé nemusíme hned věřit bulváru... *3* *4*
  • Oka, tak pak napiš *4* ale rychle plsky !!!
  • zuzkako
    má mě to říkala kamrádka já nevím ale zjistím to :)ale klid neboj nic nmezi nimi nebude :)
  • Jejich mluvčí potvrdil že Niall a Harry jsou zatím single.
  • Co když to tají ???? *12* *12*
  • Ona má přítele a jakého ?
    Ona s Niallem byla v kině a na golfu ! *9* *9*
    http://www.bravoweb.cz/stars/niall-horan-a-barbara-palvin-spolu-byli-v-kine-7818?tab=comments#_=_
  • Tohle je blbost. Niall s Barbarou nic nemá protože jsen se dívala na show Good Morning America a v té show řekl Niall a Harry že sou single a ještě jsem se dívala na jednu show One Direction v Jonathan Ross Show a tam se všech kluků ptali jestli jsou ve vztahu Louis,Liam,Zayn se přihlásily že ve vstahu jsou a Niall a Harry se nehlásily protože ve vstahu s nikým nejsou.
  • ježkovy tak se z toho nepoto a nežárli..
    víš on s tebou nikdy chodit nebude...
  • Narry
    Nechodí,bože Harry i Niall jsou single ,jejich mluvčí to potvdil!!!!!
  • zuzkako
    twl holky vy už jste asi některé fakt twl natvrdlý nebo já nwm :o :D sakra oni spolu nechodí i kdyby tak co? nezabráníte tomu sakra budte rády že je on štastný *4* a navíc barbara má přítele tak jak může chodit s niallem ? :D
  • Jak si na to přišla?.....nedávno si říkala jaká je to strašně povrchní fiflena *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16*
  • Lidi Niall s Barbarou Pavlin asi fakt chodí !!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • NNNIIIAAALLLLLL !!!!!!!!!!!
    *14* *14* *14*
  • Jedimě kdo je fuj a z koho se mi právě ted dělá blbě jsi právě ty.Tak sklidni laskavě ty svoje poplašeny hormony. Jo a ty tvoje trapné komentáře nikoho nezajímají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit