-
ahoj naile sem tvoje faninka jenže nesmime na vas koncert. *14* *14*
-
i love nial horan *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Když už chceš psát anglicky,vecko,tak aspon THEY ARE,ale jinak máš pravdu :DDD
-
I love one direction they is a very good *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Liam sa už dávno s Dan rozišiel :/
-
On s nou nechodil! A ani s tou Zoe Whenlan alebo jak sa volá! On je single chápeš
-
tak já to teda nechápu. Jednou tady píšou že chodí s Acaciou, a teď je tady takovádle blbost? Tak chodil s ní, nebo se rozešel s jinou. Takový kraviny. *15*
-
Přestaňte se už dohadovat, jestli by s ním chodila nebo ne. Jestli jste si všimli tak na tomto webu píšou často velké kraviny. To si z vás jen nějaký administrátor vystřelil a vy se toho hned chytíte. Pochybuju, že ty dva se vůbec znají. Ale pochybuju, že Nialla nějaká z vás zná a ví jaké holky se mu líbí nebo ne.
-
máš pravdu možná spolu nechidí *3*
-
Podle mě by Niall mohl chodit s holkou, které je 15. Ale s Acaciou Clark určitš nechodí. Tím sem si jistá. Toho by byl plnej facebook takže *3*
-
Možná, že by chodil s 15, ale nevím.. zdá se mi to trochu divné :/
-
Holky myslím si že je v tom tak trochu bordel.On by určitě nechodil s 15ti letou holkou .
-
Presne on napísal aj na twitter že je Single
-
nevěřím tomu, že by Niall chodil s holkou který je patnáct.Opravdu by mě zajímalo kdo to sem napsal.
-
To je nejblbši otazka co sem kdi slišela!
-
Nauč se psat!!!
-
Liam má frajerku
-
Hmmm Niall je single. Nedávno při zvukové zkoušce se někdo zeptal kdo je single ať zvedne ruku. Harry, Niall, Liam zvedli ruku
-
To máš pravdu on nebude chodiť s niekym kto sa volá Cicka. A napísal na twitter že je Single a že čaka na tu pravu.
-
on s s modelkou z Irska nechodí kde si na to přišla? *15*