-
Nialle máš facebook *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ahoj Nialle moc moc tě Miluju zbožňuju tě a ty tvoje písničky. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jsem Niallerka a budu až do konce života!!! Ale každý má svůj vlastní názor... Někdo nadává na haters a přitom ta osoba taky někoho hejtuje takže je to oboustraný *9* .Jsem On Direction velká fanynka *14* ... A prosíím haters!!!
Co vám kluci udělali? (NIC!!!)
Jen jim závidíte a protože nejste slavní a nikdo o vás nevi... To je ten důvod každéj má svoje sny atd..... A své idoli .... Takže se zamislete to prvně řeknete...
Ale jak říkám každý má na On Direction svůj názor..
Ale gayové nejsou jsou to normální kamarádšťí kluci kdyby nebyli skupina a nebyli by známí tak by ste jim tak neříkali (myslím gayové)... !!!
Directioner forever!!! Barbora P. *3* -
On má tokový zajímavý vlasy ;) Takové zajímavá barva! Jsou prostě úžasné! :*
-
Je kveli takovy jaky je ale hater ho hodne zmenili mely by bejt ne sebe hrby gratuiluju hezky ste se zviditelnily ubozaci uz nikdy nebude takovi jako byl ty jeho krivy zuby byly vyjimecny no a co ze si barvil vlasy byla to jeho volba jako vase ze ste se staly hater mely byste se nad sebou zamyslet.
-
kunn\\\\doooooooooooo !!!!spuchla hnusna pochcana slamo !!!! *11* *11* *11* *16* *16* *16* *1*
-
*14* *14* *14* pusinka coool *14* *14* *14* *4* *3*
-
nie to je len vymysel on je výdy single aj na twitteri to ma
-
to spíš ty když takhle mluvíš o Niallovi :p
-
když ho nenávidíš tak si to nech nikoho to nezajímá tady ty lidi co mu píšou komenty ho milují a já i oni nemají za potřebí aby tu někdo jako ses ty psala tyhle věci - malá rada zlato:p
-
ne bude v roce 2014 a v Praze to se nemění
-
nee nebudou jenom v Praze
-
nee z tučňáků a klaunů :DD
-
ne nechodí Niall říká že si počká na tu pravou a mě na twitteru potvrdil že nechodí *3* *14*
-
má 19 a v září bude mít 20:))
-
Nope *3*
-
ne nechodí, pouze si spolu několikrát vyšli ( a nakonec s největší pravděpodobností zamilovali). Ale jejich vztach společně ukončili jelikož každý byl z jiného kontinentu a bylo by velmi těžké skloubit jejich rozvrhy tak aby na sebe měli čas.
-
Nie.Ale hovori sa tak ale nechodí. On je single. Povedal že si počka 8 rokov na tú pravu
-
Niall chodí s Demi Lovato?
-
Ne..z klaunů a tučňáků:) :DD