Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani s ňou nechodí. Niall je stále Single. Napísal to aj na twitter hľada tú pravu
  • No jasný hele bude chodit s nějakou holkou který je 15 no hustý hele...
  • Niall s Acicou nebo jak se to píše nechodí on chodí s Irskou modelkou..! A pré,že o něm víte všechno.. !:d *14*
  • Niall jsi nej nej nejlepší nejkrásnější a umíš nádherně zpívat..Je zvláštní že si levák ale naučil ses hrát na kytaru pravou :** Chodíš s tou modelkou moc vám to přeji já nebudu vyhrožovat jak jiné faninky..Niallku když jsi štastný ty jsem i Já! :)
  • božže holky vždyť ho ani neznáte. Když víte co o něm píšou v časáku nebo na netu tak to neznamená že o něm víte všechno a znáte jaký je. Ano je pěkný ale nejsem jim posedlá. A chodit může s kým chce je to jeho věc. :))
  • Taky si myslím,že s ní nechodí nedávno tady bylo napsaný, že chodí s Demi Lovato a teď tohle je v tom dost velkej guláš... jo a sory, ale to si myslíte, že když sem napíšete: miluju tě! pojď si psát atd..., že vám na to odpoví? ;)
  • hello NIALE *3* byla bych ráda kdyby sme si psali :) *14*
  • Podle mě by Niall s takovou vůbec nechodil.....je to podvod...u ní je jako přítel napsaný někdo jiný...je to jen výmysl někdo nevěděl co má dělat....O tý holce jsem v životě neslyšela a nikdy a nikde jsem ji vůbec neviděla....
  • On vážne chodi s Acacia Fuck Clark?
  • Myslíš to vážně?! jestli jo tak se nauč psát ok?! *3*
  • Holka. Dej si facku!!!
    To si říkáš Directionerka??
    Niall si to rozhodně přečte..!!!
    I don't want to live on this planet anymore
  • Promin už stebou nechci chodit už chodim s Herrym Stylesem
  • Niajle Chceš semnou chodit vym o tobě všechno víc než a Zaynovi,o Luisovi,o Herrym,a ještě o laimovi.prosím
  • No tak to je vazne trochu zamotany ne on s ni nechodi ja tomu neverim a kde se spolu vlastne potkali?
  • moc tě miluju nialle *14* *3*
  • Si taky myslím a navíc ona přece bydlí v Americe, ne?? Jasný, že tam kluci jezdijou hrát, ale...to není vztah.
  • možná se ani nepoznali tak jak by s ní mohl chodit.....a s 15 on řekl že na věku nezáleží ale to....tohle fakt nee
  • Timys
    Podle mě stou holkou nechodí, já vím říkal že nezaleží na věku, ale s 15? Sorry, ale to ne! On sní stejně nechodí
  • Niall s Brinley nechodí!!
  • i love you niall. your sexy and beautiful.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit