Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jáá se s ním stejně jednou setkám ,
    ale to už asi bude mít manželku. *14* *10*
    no co se dá dělat *1*
    mě se z těch jejich písniček nejvíce líbila ta one way *14*
  • Happy birthday niall k 21 narozkám!!!! *3*
  • Miluju ho .. Je nejlepší z celé skupiny !.. *14* Je úžasnej .. Akorát nechápu proč skoro nikde nezpívá ?.. Ví to někdo ?.. Kdyžtak pište plss .. Jen tak .. Pokec !! Miluju ho a nikdy milovat nepřestanu !! *14*
    • jn..pokaždý zpívá Harry a Liam, ti zpívaj vždycky, Zayn taky nezpívá moc často sám, ale určitě víc jak Louis a Niall, to je na tom nejhorší, např. u singlu What makes you beautiful Loui s Niallem vůbec nezpívají a přitom Niall má krásnej hlas a Loui taky samozřejmě...
      • Myslím jako, že nezpívají sami, dohromady jo ale sami né
    • to taky nechápu proč skoro nikde s Louisem nespívají !!!!!!!
    • Vždy zpívá buď Harry nebo Liam..... ale Niall skoro vubec. ale je Nádherný, hlavně to jeho Potato!!!!!! *14* *14* *14*
    • Taky by mě to zajímalo... Má krásný hlas *14*
  • Niall je prostě božíííí ale Louis a Liam jsou taky hezcí ale Niall je prostě božíííííííííííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Narry
    Niall♥ je po operaci kolena je v USA ,doufám že to bude ok♥(Dala jsem sem fotku) *3*
    • Mrs.Wesley
      Chudák*9**9**9**9*doufám že bude brzo OK*7*
    • Narry
      JOJO přesně!! miluju jeho skoky♥♥a jeho irské tanečky♥
    • Snad se náš Niall brzo uzdraví a doufám,jak říká Nikola že bude zase skákat na koncertech jako skokan :) *3* *4* *14*
    • Ahoj Narry to máš pravdu před pár hodinama to napsal na twitter.Také dou fám že nebudou žádné komplikace a bude vše v pořádkuu a bude zdraví a zase bude ne koncertech skákat jako skokan. *3*
  • ze všech kluků z one direction se mi líbí Niall *14* .
    I love Niall *14*
    Já vím že se s ním nikdy nesetkám osobně, ale strašně se mi líbí. *4*
    a byla bych ráda kdybi si tohle nějakým spůsobem přečetl. *4* *5* *14* *3*
  • one direction je fajn skupina.moja kamaratka lucia je do Zayna.Ste fakt dobra skupina. Naozaj božia
  • LoveHarry
    natulka
    no jasně a kde ses s nima vyfotila no? *2* *5*
  • Všechno nejlepší Nialle ♥♥♥♥ *14* *14* *14*
  • zuzkako
    nialla má rád každý :D :)))
    • přesně tak :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit