Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj hokly.Jen ván chci říct že Niallek je už skoro měsíc po operaci s kolenem.Jeho koleno se ještě léčí. Nosí na koleni ortézu a chodí po berlích jinak je vše v pořádku o žádných komplikacích jsem neslišela.Hlavně at se brzo uzdraví aby mohl skákat jak skokan. *3*
    • Narry
      No jasně !!však jsem sem dala fotky Niallka♥ s berličkama,broučká našeho ♥
      • Aha tak promin já jsem si těch fotkeček nevšimla asi tak před třemi dny jsem je vyděla na twitteru a nevšimla jsem si jich že jsi je sem dala jem jsem vám chtělá říct jak se vede Niallkovi po operaci. Tak ještě jednou promin.
        • Narry
          Však se nic nestalo,neomlouvej se!! může sem přece každej psát novinky a dávat fotky ne??Pá *3* Proto jsem dávam vždy nové fotky .
          • Tak jo.Mám další novinku v sobotu Niallek jel do Irska. Protože byl rugby zápas. Hráli Irové proti Angličanům jasně že vyhráli Iři.Podle mě Iři hráli fak skvěle protože skore bylo 26 a 3.Iři měli 26 a Angličané 3 Niallek si zápas užíval a hodně fanbil. V Irsku přespal a dneska ráno letel domů do Londýna.
  • musím souhlasit s terkou r. taky ho z nich mám nejradši *2*
  • Onedirection230
    1D je nejlepší milujem je
  • Niall je nejlepší na sveťe
  • Narry
    Kluci mají čtvrtý CD FOUR ,už se těším ,písnička Fireproof je dost dobrá ♥Hlavně ze začátku Harry a Niall zase andělský zpěv♥ *14*
  • jo souhlasim a ta kravina ze niall miluje harryho je ta největší opakuji kravina co si mohli vymysle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Narry
    Niall a Harry včera spolu v baru v Barceloně ,no pěkně se nám hošani namazali♥Já je prostě milujůůůůůůůů :))
  • Nej skupina *14* *14* *14* *14* *14*
    • Presne
  • Niall is a best boy *14* I love you. *4* *14*
  • Narry
    http://www.youtube.com/watch?v=GU0MkSOtI_E
    Pustit Niall je prostě nádhernej ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit