Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nialle všechno nejlepší :** at se ti daaříí *14* *14* *14*
  • Happy Birthday, Ni!! =D
  • Narry
    You and I ♥ už za 4 dny nemůžu se dočkát!!!!Bože to bude super :)))))
  • Nejradši bych Nialla sežrala, ale láskou!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Barca1D
    Nevíte jestli k nám někdy přijedou...?
    Já bych skákala radostí kdyby jo.Byla by jsem ten nejštastnější človíček na SVĚTĚ.Ale bohužel :( :)
    • Narry
      V ČR nebudou škoda ,ale snad budou třebe zase v Německu jako v 2013. *3*
  • Happy birthday my sexy irish boy Niall James Horan , I love You <3
  • Niallíčku, všechno nelepší! Ať se ti splní každé přání!! *14* *14* *3* *15* *2* *2* *2* We love ya! ♥♥ Myslím na tebe každý den! I love you, my NIALL! NIALL JAMES HORAN! ♥♥ Už máš 20 roků! WOW! Doufám, že přijedeš do Čr! ☻ *1* *1* Hodně štěstí!
  • Happy birthday to you! Happy birthday to you! Happy birthday dear Niall! Happy birthday to you. Dokázal jsi toho tak moc,že se mi tomu ani nechce věřit. Pamstuju si tě jako 18-ti letýho kluka. Pamstuju si tě jak jsi byl v X-factoru vyplašenej na pódiu a teď? Jsi lamač srdcí miliony holek. Milardy holek tě milují. Spol. S klukama lámeš rekordy. Přeju ti avy se ti stále dařilo jako teď. Nebo ještě víc. Chtěla bych ti popřát osobně. Bohužel to se nikdy nestane.Tak to aspoň vykřičim do světa ve všech jazycích,který znam. Dnes je to tvuj den!
  • Holky nevíte jestli je Niall levák? :)
    • Ahoj.Ano Niall je levák a má u mě velký obdiv tim že umí hrat na kytaru a je levák tak se musel naučit hrát na kytaru pravou rukou je to docela dost těžké naučit se hrát na kytaru mluvím z vlastní skušenosti.
    • Narry
      Jo je levák ♥
      • jj a to je hrozně cool :)) *3* *14* *14*
  • měse libí jejich skupina a je pravda že ma je přijedzt do prahy
    • O praze nic nevím :((, možná tak v roce 2013, pojedou nejblíž do Německa, pokud vím... *3*
    • ja sem napsala spatně naky slova *9* 4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit