-
Ahoj holky. Nialla včera navštívil jeho kamarád Ben Winston se svou manželkou Meredith . Přišli k měmu domů na návštěvu a donesli mu hrozny, květiny a sladkosti. Niall byl moc štastny. Hlavně at se mu to kolínko uzdraví aby mohl skákat jako skokan.
-
-
Jasný!! taky jsem četla ten tweet.Brouček zaslouží si odpočinek.V dubnu už jim začína nová tour.Už se těším♥ *4*Dala jsem novou profilovku,hezká že ?Doufám ,že jí nikdo nezmění(zase) nějakou starou fotkou.
-
-
Tady se nekdo nudil
-
Já se taky bojím. Snad se to nestane. Dršte palce se mnou a věřte v to že budou 4ever spolu jako kapela.
-
-
Nemějte strach.Chvíli to potrvá,ale kdo si počká ten se dočká.Oni se časem rozpadnou *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3*
-
-
Niall Horan je prostě úžasný. Ten jeho hlas, vzhled, vlasy a hlevně ten smích *1* ..miluju když se směje, hned mě to rozveselí a směju se taky, protože to mu se vůbec nejde smát *1* *1* jeho smích je prostě rozkošný *3* ...Strašně ho miluju !! *14* *14* *14* *14* *14*
-
http://popcrush.com/niall-horan-nathan-sykes-2013-popcrush-homecoming-court-round-1/
-
-
Niečo ti tam chiba !!!!
-
Ahoj Narry máš pravdu Niall to prostě musí vyhrát už jsem hlasovala tolikrát že to nemůžu ani spočítat tak holky kteté máte rády One Direction nebo Nialla tak hlasujte když to půjde dopředu moc děkuji. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Asi tak nějak... *3* *3* *3*
Taky si to myslím.. *14* *14*
Je uplně BOŽÍÍÍÍÍ..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
moje kámoška tě má ráda niale *3* *4* *14* je s tebe vedle
-
-
To ja taky
-
-
Kdo má rád Nialla dá líbí se. *3*
-
On s tou krávou Palvinovou nechodí ani nechodil tak proč tam má že jsou ve vztahu ? -_-
-
-
Protože Palvinová je na rozdíl od tebe pěkná a není Kravka... Zato ty asi jo!!Apokud si říkáš Niall s Wife Tak by si ji měla respektovat a navíc spolu CHODILI!!!!!!!!!!!.. -_-
-
Má jí tam protože někomu dělá radost jí tam pořád dávat.(I když je to kravina)Niall a Harry jsou SINGLE♥
-
-
Nirvana FOREVER!!!!!!
-
-
Nikdo ti to neberem *2* Ale musíš to psát zrovna sem? Proč to nepíšeš na Nirvanu? Tady to fakt nikoho nezajímá, jak už bylo řečeno *15* My jsme DIRECTIONEŘI ! *5*
-
-
ÁNOOO Directioner 4ever!! *14*
-
-
ježíši, už mě štveš, piš si na jejich členy nebo co....a nelez sem, když sem píšeš takový kraviny, jako, že 1D nemáš ráda (nebo tak) Nikoho to nezajímá, chápeš, nic osobního, ale už to přeháníš...
-
-
Já 1D ráda mám, ale myslím si že na Nirvanu nikdy mít nebudou :)) To je můj názor ;)
-
-
trapny *1* *15* *15* *3*
-
-
bože ! di někam :*
-
-
to běž radši ty...z tadyma :p a navic to samy dělaš ty *15* *3*
-
-
-