Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anica ja viem ze nie je gay ale moje sproste spoluziacky to vravia !!!!!!!!!!

ja im aj tak neverim !!!!!!!!!!!!!!

a prepac mi ze som to napisala !!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • on gay neni *16*
  • on je proste skvelý, nádherný jednoducho úžas *14* *14*
  • Ježíííš ja ho proste milujem ...
    Inak sa to nedá povedať nádherná bytosť a aj talentovaný.. čo iné povedať...som *14* :D
  • Nale hele dáš mi sfvoje telefoní číslo já mám 774258789 dyžtak zavolej
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ONE DIRECTION IS BEST *14* *14* *14* *14* *14* !!! Táte prosím LIKE na jednu stránku na FB!!!???! S moji kámoškou by sme vám psali kde sou, co dělají, a přidávali fotky :)*!!! STRÁNKA JE:http://www.facebook.com/pages/One-D irection-fanpage-CZ/161773837278873

Byli by sme vděčníí <3!!! *14* *3* *2*
  • Takže abych to asi tak shrnula:
    One direction jsou úžasní :))
    Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :( ..................

Něco je pravda, ale Niall tam právě že zpívá božsky :3
    Jinak Niall nekouří, kdybys o tom něco věděla, on byl opilej a pak se všem omluvil, že prý nechápe, jak si mohl myslet že je to cool.
    Jinak Louis a El jsou spolu teprve rok. Harry holky taky moc nestřídá, to že si s nějakou vyjde do kina, neznamená že spolu hned spí a chodí spolu. K tomu tetování, taky se mi nelíbí že jsou tak potetovaní, nechtěla bych chodit s někým tak potetovaným, ale je to jeho rozhodnutí, podle mě toho možná bude jedou litovat. Jinak WTF?! Niall má tetování? To je blbost :D To HUMAN bylo něco jako ty naše žvýkačkový tetovačky :D
  • podle mě nikdo z nich gay není, to že spolu tráví čas nic neznamená a asi by bylo divný kdyby spolu nebyli když je to jedna skupina a sami říkali, že jsou prakticky bratři, takže asi tak. Jako ty co shippují kluky, tak fajn, já jim to neberu, jen říkám že každý máme jiný názor a nevím proč ho tu nasílu prosazujete, když si nemůžete byt na 100% jisté...
    • Niall je prostě nej. *14* *14* *14*
    • 1Dbara
      máš pravdu *3*
  • Simi007
    Niall chodil s Demi lovato *16* . I love Niall *14* *14*
    • Bože můj ty jsi jebnutá Niall s Demi nechodi!!
    • ježiš..nechodil ...jsem Niallerka vím to....bože *16*
      • 1Dbara
        niall horan chodíl s demi lovato !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
  • Niall chce při s herryho segrou.
    • To nieje pravda pretože herryho segra je zamilovana do nialla a niall o ničom nevie *3*
    • Narry
      Blbost,jsou blízcí přátelé.
      • jak to mužeš vědět?
  • Niall s Brinley nechodí!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit