-
no a co teraz
-
moc tě miluju nialle *14* *3*
-
Happy B-day *14* *14*
-
Vše vše vše nej i dkyž se to nikdy nedozvíš =)) Ael i tak vše vše nej, musím ti jít popřát na twitter tam to alespon pujde vidět =)
-
kunn\\\\doooooooooooo !!!!spuchla hnusna pochcana slamo !!!! *11* *11* *11* *16* *16* *16* *1*
-
Ahoj Nialle zastavíš se někdy zamnou v česku
-
-
Zítra ráno... Jsem před barákem
-
-
Hm tak to jsem viděla
-
-
ty blbko to neni Nial to si stebe nekdo vystrelil
-
A jsi si jistá? Jestli je to nèjaká psychoza, tak třeba ani nevíš co vidíš... Asi laždá Niallerka o něm sní a představují si něco, ale ty kraviny co tu píšeš..! Tos trochu nedala..a pokud to myslíš vážně, tak to tě fakt lituju
-
-
Koho ako mysliš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Cože? Tebe ne... komentovala jsem Koderovou a ne tebe...
-
-
-
-
-
Ona asi neni v pohode ta marketa asi ju posleme na psychiatru
-
Ty jo, ty na tom asi nebudeš moc dobře co?? Když píšeš že spolu chodíte a ať ho necháme, nebo ať se za tebou zastaví... To bude nějaká psychóza. Mela bys s tim něco dělat
-
-
Happy B-Day, :)*
-
Na internete písalo že Niall má frajerku. Neviem ako sa volá ale tot je ona: http://m2.aimg.sk/fdetail/mf_447251613_bea2d1da11a4f02639470f37a5bf1d55.jpg
je fakt pekná. -
-
Ty p..... prečo zverejňuješ moje fotku po internete!
A pre informáciu nie som s ním som jeho fanúšička tá p.... si to vymyslela aby ma strapnila -
OH MY GOD co to je za ciginu? Jééé promiň to budeš asi ty viď :D Jestli je tohle Niallova holka tak můj manžel je Kevin!!
-
-
No tak to bolo na Instagramu. Tak neviem či je to pravda..... A Niall povedal že by chodil aj Directionerkou: http://disneychannel-news.free-life.cz/2013/08/08/klidne-bych-chodil-s-directionerkou-rika-niall-horan/
A ona nieje Ciganka.Ona je pakistanka
-
-
to je blbost vždyť jí je snad 11 to je zase nějakej výmysl Niall je teď single a ta holka si to mohla vymyslet....
-
Hádám, že to na obrázku jsi ty, že ? :DD
-
-
Happy Brithday Niall.I love You.
-
1D je prostě nej nej na světě *14* *14* *14* *14* *14*