Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Nialle Si nejspěvák a jestli si volný nebudeš semnou chodit prosím já tě hrozně zbožnuju jestli semnou budeš chodit budu ráda děkuji si nejkrásnější hele děkuji \niall seš cool milujutě Jestli budeš semnou chodit tak budu v 7 nebi prosím chot semnou Já tě s celýho srdce miluju.<3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • To nieje skutočný Niall. Napíš mi na twitter: NiallOfficial
  • aha tak to je opravdu super když ne Tamera Foster tak hned Barbara Palvin to Niallerku opravdu vyděsí....ted si říkám a přeju at je single *13* *13*
    • Narry
      Jsou to jen keci,to musí Nialla naklonovat aby to chudák všechno podle nich stíhal.Je SINGLE!!Neznamená že když s někým pokecá tak spolu hned něco mají!!!!!!!!!!!!!!! *3*
      • Já tohle je blbost že Niall s Tamerou nebo s Barbarou nic nemá protože jsen se dívala na show Good Morning America a v té show řekl Niall a Harry že sou single a ještě jsem se dívala na jednu show One Direction v Jonathan Ross Show a tam se všech kluků ptali jestli jsou ve vztahu Louis,Liam,Zayn se přihlásily že ve vstahu jsou a Niall a Harry se nehlásily protože ve vstahu s nikým nejsou.
  • Happy B-day Niall:*
  • Vím že to není asi úplně pravděpodobný, ale věřím že se třeba jednou s Niallem setkám *14* *14* *14* *14* *14* *2*
    • Tak tomu věřím...Věřím v osud. Myslím si že se všechny Directionerky s klucíma jednou setkají :) *14* *3*
  • Niall chodí s Demi Lovato?
    • nie to je len vymysel on je výdy single aj na twitteri to ma
    • ne nechodí Niall říká že si počká na tu pravou a mě na twitteru potvrdil že nechodí *3* *14*
    • Nope *3*
    • ne nechodí, pouze si spolu několikrát vyšli ( a nakonec s největší pravděpodobností zamilovali). Ale jejich vztach společně ukončili jelikož každý byl z jiného kontinentu a bylo by velmi těžké skloubit jejich rozvrhy tak aby na sebe měli čas.
    • Nie.Ale hovori sa tak ale nechodí. On je single. Povedal že si počka 8 rokov na tú pravu
  • Sophi já si myslím že Niall je taky trochu *12* HAHAHAHAHA
  • LoveYou_Austin
    Vážne on a Ellie spolu chodia?
  • *14* *14* *14* *14* *14*
  • hele holčičky nehádejte se to je MŮJ kluk už jsem se s ním bavila a spala jsem s ním !!!!!!!!!!!! *1* *1* *5* *5* *4* *14* *14* *14* *14*
    • fofi,co si vlastně o sobě myslíš?
      Že jsi nějaká královna nebo co?! *16*
    • tak jedině ve svých snů
    • Tak hele.. Niall není ničí.. ani nemá páru, že existuješ.. :* Tak se laskavě uklidni *3* Také mám Nialla moc ráda, ale nepíšu sem takováhle píčoviny .. *1*
      • nejsi novosadova
    • Hele holčičko srry ale asi by niall fakt chodil se 7sedmiletou holčičkou chápeme že se ti líbí ale svoje kometáře si nech v tvý blb* palici děkujem není jenom tvůj je i náš tak zavři hub* ! *16*
  • Ten nejvíc dokonalý člověk.Miluj tě! Happy B-Day Nialler James Horan ♥.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit