Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je hrůza, všude je tahle skupina a tyhle tváře, to je to čemu se říká, že se to člověku HNUSÍ čím dál tim víc!!!! *10* *10* *10* *10* *10*
    • Ale nám je jedno že jim ZÁVIDÍŠ !!! *6*
    • si robite srandu?? najpopularnejšiu najsexi a najtalentovanejšiu skupinu uraža *14* *14* *14* keby aspoň vedela aky su to sexoši by sa z nich zašťala *1* *14* *14* *14* *14*
    • To nikoho nezajímá,a když se ti hnusí,tak proč se ještě lezeš na ně dívat?A jak je vůbec poznáš?Mě se hnusíš ty!!!!
    • si děláš ze mě srandu ne jsou nejlepší nehezčí skupinou na světě mam je ráda *14*
  • pane bože
  • Flagro
    Všechno nejlepší Moje Nandosko!!! *14*
  • Klásnej *14* *14*
  • Mam narozky ve stejný den jako on !:) ^^ *14*
  • všechno nej nej k 19 narozeninám *4* *4*
  • Happy birthday Niall :* I love you so much <3 *14*
  • Mam moc ráda 1D ale trochu se mi zda že Harry a Niall sou gayove jen trochu , a prešla sem z 1D na Union j
    • Narry
      Tos uděla chybu, ale Union jsou taky ok!!
      • Union j je super aj 1D
    • Nikdo z One Direction není gay.
      Dost mi to vadí protože když kluci s polu tráví čas nějak moc dlouho tak si skoro všichni myslí že jsou gayové například když tráví čas Harry s Luisen tak si skoro všichni myslí že spolu něco mají a ted když Harry tráví čas s Niallem jdou třeba na golf tak si skoro všichni myslí že něco spolumají.
      Skuste se vžit do jejich situace jste v nějaké skupině kterou znáte tři roky trávíte snimi 24 hodin deně a všechno o nich víte můžete jim všechno říct co jste nikomu neřekli můžete jít s nimi někam pařit nebo jít hrát golf nebo nakupuvat.Já osobně vím jaké to je s někým trávit čas.

*3*
      • konečně normální člověk!!!!:D *1* *1* *1*
      • Tak mi žekni proc jim žikaj narry nooooooo a proc si davaji pusu?
        • protoze si to vymysleli nejaky directionerky aby byli cool a je ztrapnili. sorry toto me vadi.jsem directionerka, ale ze bych toto nekde rozkrikovala ze narry jsou teplí nebo larry, to me pripada trochu pod mou uroven. kdyz toto slysim chtela bych vrazdit.:D kluky posloucham kvuli dobre hudbe a ne kvuli jejich looku a nebo ze jsou slavni. to je mi s prominutim u me zadni casti tela.
          • A ktoru casť :-D
            • u zadku( a jsem ještě slušná) *1*
      • Narry
        Přesně tak,máš pravdu !! *3*
        • proč jsou někteří představou, že jsou kluci gayové tak unešení/zmatení, nechápu, podle mě nikdo z nich gay není a navim PRÝ má Harry novou modelku :*
          • Narry
            To stou modelkou je stará jednorázovka a ještě blbost!!Mě se líbí představa, že je Niall a Harry gay.(Asi nejsou)Mám je spolu moc ráda.♥NARRY FOREVER♥
            • Ti krávo jedna tlusta blbá
            • hej, ty sobnosti jsou celé nějake zmatené!! davají tu špané informace, a teda jestli je to s tou modelkou staré?? tek nevím, jak tyhle stránky teda udržují!!
  • niall měří 177?
  • Niajle Chceš semnou chodit vym o tobě všechno víc než a Zaynovi,o Luisovi,o Herrym,a ještě o laimovi.prosím
    • Myslíš to vážně?! jestli jo tak se nauč psát ok?! *3*
    • Holka. Dej si facku!!!
      To si říkáš Directionerka??
      Niall si to rozhodně přečte..!!!
      I don't want to live on this planet anymore

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit