-
no harry je teplej. ale měl holku tak to je divný
-
-
No ty jsi negramotná a přesto se odvážíš psát... divný.
-
proč to tam píšeš jsou to přece stránky nialla *16* fakt seš asi nějaká bl.... *11*
-
To je važně pravda taky to nechápeš
-
-
čááááááu Nialle i když si to nepřečteš tak chci sehnat lístky na váš koncert *3*
nesahnals by mi je? *14* *14* *14* -
ahoj moc se mi líbí skupina one direction. zajímalo by mne jestli je niall horan gay nebo ne protože se mi moc líbí. ahoj terka *14*.
-
-
Gay?! Gay?!.. Jako jestli se ti tak moc líbí a jsi directionerka tak by jsi mohla vědět že ani jeden z nich není Gay....Jinak je DokonaŁý...
-
twl on gey neni ale je poznat že ty teplá jo !!!! taK DRŽ HUBU!ON JE UPE NORMÁLNÍ *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16*
-
-
Marry me Naill *14*
-
niall je najlepši spevak a najkrajši zo skupiny ONE DIRECTION ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *1*
-
I love Niall *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Happy Birthday Niall :*
-
Promin už stebou nechci chodit už chodim s Herrym Stylesem
-
173 tak malej snad neni
-
je mi znich zle!!!! *10* *10* *10* *10*
-
-
Co ti na nich tak vadí ? Jakou posloucháš hudbu ty ? Typnu si, že si ten druh anonyma,který jde na libovolnou stránku a napíše tam hnusný komentář typu: "je mi z nich zle", "nesnáším je", " nechápu, jak je můžete poslouchat" ABY SI ZVEDL SVÉ EGO, PROTOŽE JE TO ANONYMNÍ a už na tu stránku nikdy nevkročí, protože ho nezajímá jakou reakci mu tam ostatní napíší. Proč taky, už si připadá jako king a o to mu šlo. Žádný důvod, žádné vysvětlení.
Já mám 1D ráda, u jejich hudby prostě vypnu mozek. -
Mě je zle s tebe a taky s tím nic neudělám :D *15*
-
zamysli se nad tim co pises, koho to zajímá ?! proč sem vůbec chodiš ?! nikdo na tebe není zvědavej . ;)
-
fakt?..a mne je zle z teba
-