-
Like Prosím :) http://www.facebook.com/OneDirectionCZ.LoveEngland
-
Měří 172 cm ne 177 cm *3*
-
-
Niall měří cca 178 cm. Kamarádka ho potkala v Londýně, s podpatky měřila asi 183 a Niall byl o něco menší. :)
-
-
Tomu fakt verim,ze ho jen tak potkala tvoje kamoska *1* to urciteee.....zij dal svuj sen *5*
-
-
-
ugh! such a creep!! *11* *11* *11*
-
-
Jedimě kdo je fuj a z koho se mi právě ted dělá blbě jsi právě ty.Tak sklidni laskavě ty svoje poplašeny hormony. Jo a ty tvoje trapné komentáře nikoho nezajímají.
-
mi se dělá blbě z tebe :)
-
-
Nialla moc ráda nemám! *16*
-
-
Ale to je tady každému uplně jedno.......!!!! Zpívá krásně ... a ty si jen chudinka která se nevyšplhá tak jak on...!!!!!
-
-
nedelej frajerku ja ty se tam taky nedostaneš nikdo *10*
-
-
To možná ale já ho mám ráda a neurážím ho...:-//
-
-
-
Tak to nepiš někam, kam píšou jeho fanoušci, i když je to tvůj názor, prosím :))
-
Tak to nejsi pravá Directionerka
-
A myslíš si že to někoho zajímá ! Radšo drž hubičku jo ?!
-
-
myslim ze chodi s demi lovato ;)
-
-
jj chodí :) *4*
-
Už ne! *1*
-
-
Nialle, přeju všechno nejlepší k narozkám, pořádně to oslav a ať se daří v hudebním světě *3* *14* *14* *14*
-
proste ja steba nemozem . milujem ta nekutocne moc moc moc :*** si zlaty a neskutocne :) pus :*
-
nevim *9* *9* ale zase se nehádam o něj ve třídě
-
Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* zayn je mnohem hezčí
-
Vše nejlepší, Nialle... Hodně štěstíčka zdravíčka a at si moudrý aby sis ještě rohodl,jestli si mě vezmeš (ANO,ANO,ANO :DDD) Vím,že to pravděpodobně nikdy neuvidíš,ale NEVER Say NEVER! Ach,Nialle,ty rosteš jako z vody,ještě nedávno si ani neexistoval...Ten čas letí a 19 let je už nějaká část života... Mucq :* :D