Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • batman

nick!!!!

nick je super kluk a je nej!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • niki125

nick

jj nick je upe úúúúúúža qasnej kluk *4* *3* *14* *14* *14* *14*
  • tyna-us5

v ČR

HOLKY MYSLÍTE ŽE PŘIJEDOU DO ČR?
    • Re: v ČR

Na to zapomen.. Pozna pristi rok mozna za dva roky... Turne maj jen po Americe... Sem ani nedojedou a myslim si ze ČR ani pomalu neznaj... *9*
  • Lovee

Má nádhernej hlas, narodil se presne den po mym narozeni (+ 2 roky), chce GT Mustang coz je nadherny auto ktery bych taky chtela... mnoo je toho hodne co je spolecnyho ale kdyby to melo jeste nejaky souvislosti treba ze by jsme se potkali brala bych to hned ale tahle mi to je uplne k hovnu... Mno proste ho lowuju *14* *1*
  • Strááášně rozkošnej

On je tak úúúúúúúúúúúžasně roztomilej
  • mam ncka na devse rada

ahojik nicka strasne na devse miluju ne kvuli tomu jak vypada ani trochu kvuli jeho pisnickam ae proto jakej je a on je zabavnej kluk co nekdy neublizuje *14* *14* *4* ja ho proste miluju a to uz nikdo nezmeni *8*
  • destiny-hope.cyrus

takže...

ahj všichni! nejprve pro ty co maj rádi jonasy tak jejich adresa jako webová je www.jonasbrothers.com ae je jenom v angličtině a kdyz napises do příspevku tak oni potom tam rozesílaj odpovedi ae jen nikdy...taky potom maj svuj kanal na youtube to je JonasBrothersMusic je to jejich oficiální kanál na youtube kam chodi sami...maj taky kazdej svuj myspace a facebook a kdo byj e chtel napiste mi vzkazik a ja vam to napisu ju? tak ahj *3*
    • Re: takže...

ja bych jejich ,myspace chtela ae nwm jak se na nej dostat a taky nwm cotoje to myspace ja vm trochu sem moc blba vid??ze to nwm ae ja za to nemuzu je mi teprv 13 a este toho je spousta co nwm tak jestli bys mohla jak se teda na jejich myspace dostat a co stim myspace delat atd.:jen jestli chces mi to rict *9* *7*
    • pavlusqa

Re: takže...

JJ I love Jonasi *14* *14* Hlavne Nicka *14* *14* *14* On je tak sladkej *14* *14* *14* Je ploste nej *14* *14*
  • ajuj

mno je ploste nejj upe suplovej...... *3*
  • _kristus_

láskaaa

:'( hey on je tak dokonalí... :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já ho uplně žerůůůůů :'( *8* *14* *14* *14*
    • jondik

Re: láskaaa

jj je dobrej ale joe já ho mrtě žeru ´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • barka.3

Nevím čemu mám věřit

*7* Odebírám Bravo GIRL a sem tam si koupím Bravo. Jenže někde píšou to, a jinde zase ono. V BG v rozhovoru na otázku: Jak dlouho vám vydržel nejdelší vztah odpověděl Nick: 9 měsícu, ale v Bravu psali že Nick chodil s Mylie 2 roky (což my přijde jako kravina od 13) ale zase když to tajili, tak proč je net plnej jejich společných fotek??? *7*
    • destiny-hope.cyrus

Re: Nevím čemu mám věřit

ahj baru! hle nejdelsi vztah nicka byl opravdu 2 a pul roku a to chodil s miley. na otázku v bravogirl odpovedel 9 mesicu ptz v tu dobu chodil s miley a nevedel jak dlouho bude trvat jeho vztah k ni. a jeste neco v bravogirl nepisou takovou pravdu jako v bravo ptz jednou napsali ze kevin slavi 22.narozeniny pritom mu je teprv 21 tak si z toho nic nedelej a projíždej jejich webovky....a jeste k tomu nickovi ptali se jich zatim zduraznuju zatim trval vas vztah tak ppa *3*
      • domcus

Re: Re: Nevím čemu mám věřit

Já teda kupuju téměř všechny časáky jako Bravo,Bravogirl,Popkorn,Dívku,Topd ívku,Cosmogirl,čistě z pobavení a zvědavosti....a zatim bych fakt nemohla říct který kecá míň....páč oni co tam píší...to je fakt směšný...A Bravo je jeden z těch horších.........například tam udělali ze skloněnýho Christiana Ronalda za kterým stál bodyguard gaye.......jen proto že se pro něco sehnul....=D
        • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Nevím čemu mám věřit

no jasne ae bravo girl ma docela milný info jako co vim tak z brava sou lidi vic odvazaný než z bravo girl pac je tam toho vic o muzice a o tech hvezdách a showbisnisu kdezto v bravo-girl sou pste rady pro holky atd..sem tam nejakej ten plakát ae to je vsechno...žádný novinky nebo paparaci pste nic... *13* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit