Přejít na výpis diskuzí

Nicki Minaj

OSOBNOST 15.2.2010 
298 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně, má svělý songy a klipy jako například STUPID HOE... *1* *1* *1* *1* *1* Úplná BOMBA!!! *1* *1* *1* Když jsem to viděla a slyšela, pomyslela jsem si hned jak je to revoluční až to s každym sekne!!.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Já řekla svůj názor, jdi si tam sama. Tvá výška inteligence ti nesahá ani po kotníky *3* *3*
  • Je zajímavý jak píšeš že Nicki nikoho nekopíruje, že má svůj styl, atd.. pak jak píšeš příklad o těch discantech, ale hlavně že píšeš že Lady Gaga kopíruje Madonnu!.. Takže to tim vlastně chceš říct že nikdo nikoho nekopíruje jen Lady Gaga?!..
  • *Jméno:Verů
  • Umíš taky něco lepšího než znova zkopírovat ten samej komentář??!!!...To ti na něj mám jako ZNOVA stejně odpovídat????.....................
  • Vždyť ty jsi Vezuna.
  • Když může mít každej svůj názor tak se do toho mýho laskavě neser, nebo mě donutíš abych napsala svůj názor na tebe a to radši nechtěj vidět *3*
  • Sám seš blbej. Myslíš nádherně počítačovej?!!.. A pokud jsi nikdy neviděl že by měla něco podobnýho co Gaga tak to jsi zřejmě sprominutím pěkně zaslepenej Nicki Minaj že to prostě nevidíš.. N. Minaj už měla tolik outfitů a účesů, bot,..co bylo velmi podobné těm Lady Gaga.
  • Je vtipný sledovat jak mě urážíš že nemám talent a takovýhle kecy když mě ani neznáš...
  • FALEŠNÝ?!!! Hlavně že Minaj má celkem dost počítačově upravený songy narozdíl od Lady Gaga!!! A Gaga zpívá naživo MNOHEM LÍP než Minaj!!!!
  • Gaga NEKOPÍRUJE Madonnu, jen se INSPIRUJE!!!
  • NA MADONNU UŽ MÁM ALERGII!!!! PROČ FURT LADY GAGA SROVNÁVÁTE S MADONNOU!!!!! GAGA MADONNU NEKOPÍRUJE!!!!! TO TADY MŮŽU ROVNOU OBVIŇOVAT NICKI MINAJ ŽE KOPÍRUJE LADY GAGU!!!!!! A mimochodem, když jsme u toho kradení, už víckrát se psalo že Madonna někomu ukradla song!!!
  • Souhlasím s tebou Žanko *3* *4* *4* *4* *4*
  • MÁŠ NĚJAKEJ PROBLÉM?!!!! Proč nám to jako cpeš že se ti nelíbí Lady Gaga?!!! Lady Gaga je skvělá a já jí milujuu!!!♥♥♥ A mimochodem, neměla bys spíš tady komentovat Nicki Minaj, když je tohle profil Nicki Minaj???...... *16*
  • A kdo je to ta Říhaná???
  • srpinka
    Má užasné písničky i styl *1*
  • nicki ma moc dobre pisnicky a hlavne se mi libi ta nova starship ta je uplne super *4* *4* *1*
  • mne sa zo zaciatku zdala ako hrozna baba ktora sa snazi obliekat ako lady gaga(cize hrozne) *8* .ale ked som pocula jej pesnicku v radiu a potom na youtube videoklip tak sa mi to velmi pacilo *4* a predsa kazdy sa oblieka ako sa paci jemu nie? *5*
  • Nicki je uzasna raperka a dost dobrá zpevacka s originální image a stylem videoklipů nemá chybu!!! vzdy ji budu fandit a poslouchat jeji pisnicky!!!!
  • :) je skvělá raperka 8) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit