Přejít na výpis diskuzí

Nicki Minaj

OSOBNOST 15.2.2010 
298 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude taky tím, že těch rapperek moc není a asi ani nebude. Ale Nicki mám moc ráda.
  • HA! Holka která (podle profilu) poslouchá normální hudbu. To potěší... *3*
  • koho to zajíma ;)
  • něco mi chceš říct ;) :D
  • bože :D de vidět že nemáte nic jinýho na práci než psát urážky kolik vám muže bejt 10 :D
  • boze boze truuuba *1*
  • Verů nechci tě urazit ale dokázala jsi něco ty?Jen se ptám a neříkám že jsem něco dokázala já.
  • Nicki je docela zajímavá svým stylem.Zezačátku jsem si o ní myslela že je to blbá barbie ale když jsem shlédla klipy Turn Me On a Super Bass tak menim názor.Má nádherný hlas.A nechápu proč se tady furt dohadujete kdo je lepší.Já mám stejný názor na obě,Nicki je originál,Gaga je originál.Nic víc nic míň.Dohadovaním nic nezměníte.Každý má na někoho jiný názor a to neznamená že by hned měl být idiot(i když někdy se nějáký opravdu najdou).
  • myslim ze nicki skvele zpiva a ma dobre pisnicky
  • miluju komentáře jako fuj nesnasim jí jo možna ma podobný styl jako gaga ale skym spolupracovala gaga ?? nicki např. will.i.am, rihanna MADONNA :D Nevíte očem máte psát ubohý děcka :P *1*
  • Nicki si super a vždy budeš.Fakt dobre rapuješ ale aj krásne spievaš kuknite si tento videoklip http://www.youtube.com/watch?v=YVw7eJ0vGfM Nicki si BEST *14* *14* *14* *14* *5* *1* *2* *15* *3* *4* *15* *2* *4* *5*
  • ilja1996
    Ty se mi taky hnusíš :) Nicki je nejlepší a vždy bude tak se stim smiř :P :) Každý ma jiný názor ale nemusíš ho psát sem :)
  • Miky13
    mám na vás všechny dotaz..... máte doopravdy tu potřebu to sem psát? to jako chodíte psát ke každýmu, koho nesnášíte?
  • 4Draim2
    Úplne s tebou súhlasím :) Jej pesničky aj klipy sa mi úplne hnusia :P (čakám že tento koment niekto nahlási alebo bude mať najviac mínusiek :D)
  • je to loutka ILLUMINÁTŮ !!!!
  • *11* *11* *11* *11* *11* *11* nesnasim ji *11* *11* *11*
  • Fuj, to je ale hnusná opice *11*

Předem děkuji za demokratické smazání pravdivého komentáře *3*
  • komu hovoris fakan *16* pozri sa na seby a mimo. kazdy moze mat svoj nazor *16* a ten na teba radsej nehovorim pretoze nekritizujem vsetko tak ako ked som si pozerala ten tvoj koment na LADY GAGA kto si myslis ze si urcite su lepsie nez ty uz iba s tvojich komentarov vypliva negativita *16* *16* *16* *10* *10* *10*
  • daj si videoklip stupid hoe tam jej je vidno usi

a mimo. NICKI si ta NAJ reperka na svete aspon pre mna a vzdy budes *14* *14* *14* *3*
  • Kikca96
    Jsi nejlepší rapperka na světě *14* *14* *14*
    jsi BEST Nicki *14* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit