Přejít na výpis diskuzí

Nicki Minaj

OSOBNOST 15.2.2010 
298 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vsechno nejlepší nicki minaj :);) *14* si skvělá :)
  • Všechno Nejlepšíí!! *2* *2* *2*
  • lenca29
    HAPPY BIRTHDAY NICKI MINAJ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥HAPPY BIRTHDAY NICKI MINAJ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥HAPPY BIRTHDAY NICKI MINAJ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥HAPPY BIRTHDAY NICKI MINAJ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(by: nicki-minaj.blog.cz)
  • Helcaa.F
    Všimli ste si že jí nikdy nejsou vidět uši? =D
    Jinak je skvělá)
  • Vy Ste takový trapky, že se hádáte vo takovou kravinu jako že je lepší Nicki nebo GaGa.
    Já posloucham obě a sou si rovný!
  • andiiik2000
    BEST zpěvačka na světě *14* *14* *14* *1*
  • ty jsi na hlahu ty chces asi fackupico prosc tady vakladas o lady gaga kdys to je uplne nekdojiny tak laskave zavri tu svoji smradlavou hubu a mluv slusne jo a nedelej ze sebe zajimavou protoze zajimava nejsi
  • Nicki je skvělá !! *3*
  • *15* http://marisinamoda.blog.cz/ *14* JUKNĚTE!!!
  • Nechápu proč se hádáte Gaga se mi nikdy nelíbila a ani nikdy nebude ale teť mam radši nikoho koho neznáte ale já to nejsem vi nicki hrajete si na bůhví co ste fak fakani a ste k ničemu ste nuli. *16* *9* *10*
  • Nicki Minaj je bajecna Gaga,taky tak co ma bejt osobne mam radsi Minaj ma hezci pisnicky!
  • Jááj! vy ste tak všichni .. no radši nic! Verů nebo jak že se to jmenuješ.. Ona řekla svůj názor! Víš co jdi do prd*** ! je fakt vidět jak moc jsi inteligentní.. bráávo! *3*
  • ilja1996
    Souhlasím *1*
  • Nicky je nej raperka a spěvačka *1*
  • Lolinka29
    Nicki je prostě Best a nenávidim ty vaše komentáře jako je Fuj atd . :)
  • nehadejte se kazdy ma rad nekoho jineho!!!! *16* *13*
  • no ale tyhle dvě vůbec nemúžete porovnávat když májí každá uplně jinej styl.nicki zpívá tohle a gaga zase tohle a co vy víte třeba tu písničku neukradla...media toho nakecaj...blah blah blah... *16*
  • ilja1996
    Nicki Minaj je královna rapu *3*
  • Já nevim, jak vy, ale já s Veruu souhlasím.. Asi mě teď ukamenujete, ale je to prostě náš názor.. Nezměníte nám ho.. nebo aspoň mě ne..! Lady gaga má jedinečnej styl, díky kterému je známá po celém světě..
  • jasně že je fanynka nicki minaj tohle je její stranka trubko!! a pokud tady chceš řikat jaka je nicki kopírka tak di zase šílet k plakátu lady gagy!!!! *1* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit