-
b*tch *12*
-
-
jo to seš ale ty a nee nicki!!! :p souhlasím s tebou love007:))
-
-
souhlasím taky s love007 já mám ráda nicki je boží ultra mega nejsuprovější na světě a ten kdo jí říká b*tch tak at si nasere *16* *16* *16* *16* *16*
-
nejsem, ona je
-
-
není!!!
-
-
je
-
-
jedině ty si Man B*tch!
-
-
-
-
love *8*
-
Nicki minaj je nejlepsi je to snad jediina zpevacka ktera reb dava kdyby nebylo ji reb neni pravej ... A jestli si mysli ze je blba jak tady nekdo pise tak si blby sam !!!!:DDDD *5* *6*
-
-
Nepíše se reb ale rap.
-
-
happy brithday *11*
-
Ahoj, chtěl bych vás poprosit o hlas pro Anacondu v hudební anketě na: http://viscovim.blog.cz/1410/top-9-11
Předem díky :) -
Nicki jsem kvuli jeji strelene povaze moc nemusela ale teď ji mam celkem rada. Libi se mi jeji pisnicka Anaconda a taky se hodne zmenila
-
NICKI MINAJ JE NEJ ANDULINKA TY SE STAREJ OSE BE JAK TY VYPADAŠ NO TAK nicki minnaj je zmálována maž právdu andulinka ale nicki minaž je normálny žena a zpeěvačka až že nádava na iggy azaleru tak to je jEjí veěc a že má sprosté pisníčky třeba jako bossa tak to je její veěc a je reperrka víš andulinku *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5* *14* GMZ
-
happy Birthday *2*
-
nechápu proč se tak hádáte mám moc Nicki ráda i Lady Gaga nevím proč zrovna jí s ní porovnáváte.
-
nicki why he este nezvecis the dinosaurs ass that I had it I have less hahahaha *16*