-
Nikco chci abys byla moje bff :)
-
ahojík
ahojíky tady je 5 angels nevyhroužuj smrtí my vás moc,moc,moc,moc,moc,moc,mocinky milujem a sme rádi že vy ná staké pac a pusu 5 angels(Míša.Angee.Tereza.Vendy.Ni kola) *13* *14* -
-
Re: ahojík
mohl bych se vás zeptat jestli nechodíte náhodou do školy na opatově? moje kámoška se jmenuje tina a prej s vámachodí do školy je v osmičce (i love nikola mertlová).=) *15* *1* *4* *3* *14* *14*
-
-
ahoj nikčo jsi úžasná a jsi váha jako moje mamka *14* *14* *14* *14*
-
wow
něco vam řeknu 5 angels sou super ale tereza a nikola jim to pěkně kazí sou blbí nej je míša vendy a engee *16* -
-
Re: wow
Jaká engee snad angee ne? *1* *1* *1* *9* *9* *9* -
Re: wow
*14* *14* *1* *4* *15*
-
-
5angels a Diamond cats
Rada bych se zeptala Nikolky proc se "pohadala" s Tynou,Niki,Dianou a Kristou.
*7* *7* *7*
holky ze skupiny Diamond cats jsou fakt hrozny ale kdyz byly este ve skupine 5angels s Nikčou byly dobra skupina!!!
holky chybite mi MOOOOOC!!!! -
tutumutu
5angels bola skupina este aj je v cesku velmi popularna potom sa rozdelili vznikla dalsia skupina nazvom diamond cats tiez velmi popularna skupina ale nechapem teraz preco ti uzasni fanusici sa zrazu velmi rychlo zmenili a zacali nadavat aj na 5 angels aj na diamond cats no a co ked su vo 5angels nove clenky nechapem preco na nich nadavate nepoznate ich neviete co su to za ludia a uz mate na nich svoj UZASNI nazor a ked byvale clenky s 5angels chceli nadalej spievat tak nechapem preco na nich nadavate maju obrovske stastie ze maju taky krasny hlas nie kazdy ma taky dar takze by ho mali urcite vyuzit nie? ake by bolo vam keby niake dieta sa na vas pozrelo a uz hned s fleku si mysli ze ste krava nieje to prijemne a tak isto to nieje prijemne pre clenky 5angels a diamond cats tak sa troska nad sebou zamislite lutkovia *9* *9* *9* -
-
Re: tutumutu
já jim jako jedinej nenadávám a dokonce se mi líbí nikča *14* *14* *1* *15*
-
-
Koncert
včera jsem byla na koncertě Nikči !!!!!!!!Bylo to úžasný a dotkla jsem se Nikolky a mám její autogram !!!!! juííííííí *14* *14* jsem tak šťastná -
Nebojte se holky, z toho vyrostete!! Za chvíli se budete smát tomu, že jste tohle někdy poslouchali. :D
-
-
ssss : moje sllova jsou trapné já je poslochala když mi bylo osm.. Jak se jmenuješ..? *8* *3*
-
-
Proč? :D
-
-
Co já vím *1* *1*
-
-
-
-
Nechci ti nic hnusného říct Niky ale Wendy si myslím že je na 2.místě a ty si až u mě na 3.místě ale jsi super a kdyby si odešla tak to by nebylo to ono protože ty skupinu doplnuješ když budeš číst tenhle komentář tak si uvědomíš jak jsi pro skupinu důležitá jo a na 1.místě je Míša u mě ale nikdy nikdy na ni nezapomenu ani vy byla nejlepší ale neměla moc na výběr ale ty tu skupinu udržuješ a bez tebe to není ono s pozdravem.ninča *5* *3* *5* *3* *5*
-
-
U mě je Nikča na 1.místě na 2.místě ostatní (nedá se seředit)
-
-
Jo možete jo pošli mi dopis paráda *6* *6* *6* *6* *6* *14* *14* *14* *14* *14*