-
ahoj nikolko
ahoj nikolko jsem tvůj nej fanoušek. dáš mi prosim tvůj e-mail? můj je nikcakotkova@seznam.cz tak pá měj se a směj se! * *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *4* *4* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *4* *4* -
Ahooj Kuřátka!) Tak co jak se máte?!?!) Vím že jsi myslíte že jsem FEJK!ale jsem Nikola Mertlová Jsem u Terky tak se díváme na dotazy a táákk!?! Můj FB je:Nikolína Mucínecqa Přidáváámm!?!
-
-
Kdo si ty nejsi nikola mertolova to sem totiž ja víš je videt ze si jenom fanynka *10*
-
-
Myslím že na to jak furt machrujou a dělaj ze sebe důležitý je úplně kvůli ničemu...jejich písničky stojej za nic a myslí si o sobě kdo ví co...nemám je ráda...a vůbec nejde o žádnou závist
-
-
A já si myslim že nemachrujou že mají talent a že prej nezávidíš to bych se hádala
-
-
5angels
Je z 5angels a mám ji z nich nejmín ráda,ale nejvíc mám z 5angles ráda tu 2 niki -
A Niki neříkam že holky jsou špatný ale podle mě si z 5Angels nejlepší
-
mám na ně na všechny icq i profily pravý všechno kdo to chce at mi napíše na email...havlova.ana01@seznam.cz *3* -
moe tričko
má na fotkách moje třičko! *5* *16* *8* *10* -
-
Re: moe tričko
to naštve *1*
-
-
Nikčo neříkam že holky jsou špatný ale pro mě si z 5Angels nejlepší a umíš to na parketu rozbalit
-
pro nikolu
ahoj niki mam tě moc a moc rát chtěl bich abi si se mnou chodila si moc krásná mě je 11 a kdybi si chtěla zavolej mi na číslo 606904581 jo miluju tě pa patrik *14* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* -
kdo sváz umí nejlépe tancovat? *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*