-
Když jsem s ní viděla videa a několi fotek, tak hned na první pohled působila jako klasický rozmazlený dětcko, který co si umane, to dostane. Já jí osobně neznám. Nemůžu jí nějak extra soudit. Jen vím, že jí nemám ráda:D a je nesympatická!
-
ahoj nikolko
ahoj nikolko jsem tvůj nej fanoušek. dáš mi prosim tvůj e-mail? můj je nikcakotkova@seznam.cz tak pá měj se a směj se! * *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *4* *4* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *4* *4* -
Ahooj Kuřátka!) Tak co jak se máte?!?!) Vím že jsi myslíte že jsem FEJK!ale jsem Nikola Mertlová Jsem u Terky tak se díváme na dotazy a táákk!?! Můj FB je:Nikolína Mucínecqa Přidáváámm!?!
-
-
Kdo si ty nejsi nikola mertolova to sem totiž ja víš je videt ze si jenom fanynka *10*
-
-
Myslím že na to jak furt machrujou a dělaj ze sebe důležitý je úplně kvůli ničemu...jejich písničky stojej za nic a myslí si o sobě kdo ví co...nemám je ráda...a vůbec nejde o žádnou závist
-
-
A já si myslim že nemachrujou že mají talent a že prej nezávidíš to bych se hádala
-
-
5angels
Je z 5angels a mám ji z nich nejmín ráda,ale nejvíc mám z 5angles ráda tu 2 niki -
A Niki neříkam že holky jsou špatný ale podle mě si z 5Angels nejlepší
-
mám na ně na všechny icq i profily pravý všechno kdo to chce at mi napíše na email...havlova.ana01@seznam.cz *3* -
moe tričko
má na fotkách moje třičko! *5* *16* *8* *10* -
-
Re: moe tričko
to naštve *1*
-
-
Nikčo neříkam že holky jsou špatný ale pro mě si z 5Angels nejlepší a umíš to na parketu rozbalit
-
pro nikolu
ahoj niki mam tě moc a moc rát chtěl bich abi si se mnou chodila si moc krásná mě je 11 a kdybi si chtěla zavolej mi na číslo 606904581 jo miluju tě pa patrik *14* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14*