-
Nikolka
ona je prostě náááádherná...:)a nejlepší.. *4* *14* *4* pste andílek.:) -
nwm co to je!
nej z nich zpívá! a je good! hele mohla bys nikolo napsat na mail? můj email je pola.marksova@seznam.cz dík! *9* -
nwm co to je!
prosím napiš na ten email! já bych se stebou chtěla trochu skamarádit! *4* *5* -
-
Re: nwm co to je!
Ano dám jeto ahorbe@seznam.cz *16*
-
-
ahoj Angee jak se máš už se těším na konzert od nového CD je to v Pardubicích KD hronovická začátek 15 00. tak se měj a těším se. si super tak ahoj Angee. *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *2*
-
Nikča a ostatní holky jsou skvělý*1* většina mých kámošek je sice v oblibě nemají ale nikdy v životě mě nepřesvědčí abych je neměla ráda s jednou mojí kámoškou jsme po jejich pojmenovaly naší tajnou skupinu protože je obě dvě milujem je to naše nej nej nej kapela(umí dobře anglicky a jejich písničky jsou prostě božííí *14* )
Vaše věrná fanynka Kačka -
Krásná a dobrá zpěvačko Nikolko...!!!
Ahoj Niki..Chtěl bych plss tvoje icq nebo si s tebou přes něco jinýho psát než přes 5angels(chodim tam,ale tam je moc lidi takže nestíháš)..Prosím koukni se mi na profil papupovic.kuju -
-
Re: Krásná a dobrá zpěvačko Nikolko...!!!
Ale oni nemají ICQ!Nikdo z 5angels...Říkala mi to Nikolka.Psala jsem si s ní přes její sousedku. *3* -
-
Re: Re: Krásná a dobrá zpěvačko Nikolko...!!!
ahoj dáš mi adresu na tu sousedku?prosím napiš mi na e-mail. *3* *1* ahoj nikolko.napišmi na e-mail.
-
-
Ahojky na tuhle stránku Nikola,kdyžtak nechodí,protože to vím. A tuhle stránku Nikola Mertlová,vytvořila má kámoška,které se jmenuje Adéla.Tak,že těžko je Nikola! *13* *13* *16* -
Ahoj mohl by si mi poslat odkaz na 5angels pls oplatím *4* *3* -
-
Re: Re: Krásná a dobrá zpěvačko Nikolko...!!!
www.5angels.cz
-
-
-
Niki, ty jsi z 5Angels nejlepší *3* *3* *3* Ti co říkají že 5Angels jsou trapné a blbé, tak nemají pravdu!
Jinak tak jsem dneska ve Floře u bubbleologgy potkala Nikču, ale váhala jsem jestli to je ona :-D -
nemas nahodou alika?
*14* *3* -
KRIstÝNa pECkOVá
AHOJ LIDI MÉ ICQ JE 555555555 *3* -
Když jsem s ní viděla videa a několi fotek, tak hned na první pohled působila jako klasický rozmazlený dětcko, který co si umane, to dostane. Já jí osobně neznám. Nemůžu jí nějak extra soudit. Jen vím, že jí nemám ráda:D a je nesympatická!