Přejít na výpis diskuzí

Nikola Mertlová

OSOBNOST 8.6.2008 
235 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše nejlepší k narozeninám byla jsem na vašek konzertě a zpívaly jste úžasné *1* *3* *4*
  • Ahoj Nikčo jsi nej z 5angels a máš vkuz moje jméno je Pavlínka *1* *1* *1* *1*
    • Děkuji ale myslím že sme všechny z 5Angels dobré,
      náš manážér děla vše proto aby sme byly lepši a lepši
      • manažer je tvůj táta *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • Já vím, nejsem blbá
  • vše nejlepší k narozeninám byla jsem na vašek konzertě a zpívaly jste úžasně *1* *3* *4*
  • ahojj ste super a vaha jako ja
  • Jsi ty normál? Toto nejni Angee, ale Nikola! :D
  • Já nevim, ale je mi prostě nesympatická a totálně ji nemám ráda! Navíc v těch jejich videoklipech se tam pořád dopředu cpe a přitom neumí ani zpívat ani tancovat... :/
    • Neurazej je...jzs
    • No promin,já se nikam necpu a zpívat umím lepe než li ty
      • Nikolo nejsi prává jen se za ní vydavas tak tebe nesnasim ty malej andelicku
  • liberian
    Jste fajn holky *1*
  • Všetko najlepšie *3*
  • Promin že píš až dnes díky že existuješ hodně zdraví štěstí moc uspěců si nejky M.T.M.R. SI fakt nejjjjjjjjjjjj
  • brankarka1
    Ty co tu 5Angels nebo Nikču pomlouvaj jsou blbý s prominutim 5Angels je ta nejlepší dívčí skupina co znám Daimond Cats jsou taky dobrý ale podle mě je 5Angels lepší skupina(nic proti Daimond Cats nemam)a Nikča i ostatní holky z 5Angels jsou fajn a kdyby Nikča neměla talent tak by asi vystupovala v MINI DISCO SHOW S DÁDOU PATARSOVÁ byla tam nejlepší z malejch dětí uměla třeba když hýbali pánví tak automaticky kývala i hlavou jako jediná z těch malých dětí a to byla jedna z nejmladších
    A těch co se jí zastávají tak děkuju jste nejlepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší