-
.
-
Baru:přesně moje řeč! *3*
-
jihlava
zitra jdu na jejich koncert v Jihlave -
Ahoj Niki jsi pro mě jako sestra jsi nej papa *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *5* *5*
-
Hello, you're probably an Englishwoman I think you're right, but I disagree. I think Nikola Mertlová can sing and dance, but just under it seems to me it looks like it will be of the same stuff as any other celebrity (snobby)
-
karčo mozna ti ale proč se montujes do nas co sme ti udelali ? nech nas byt jinak to řeknu michalovi *8*
-
-
Jsi fejk? Nebo opravdová Míša z 5angels neumí psát? Je to dost smutný, na to, že už Ti je 12,13? Nebo kolik, o tvůj věk se nezajímám..! Víš, nepíše se to Míša s 5angels, ale z 5angels... A Karča Tě nevidírá, jenom projevuje svůj názor, což může! :D.. Nezapomeň to hned říct Michalovi, kdo Ti co dělá? Lidi tu pouze projevují svůj názor... :D !!!
-
-
cchtela bich do skupiny moc já to potřebuji fakt vam musim něco vzdělit holky já to bez vás nadam fakt vážně *9* *9* *9* holky pomoste fakt vi my se všim pomůžete *9* *9*
-
-
jsi super a urcite maji moc a moc radi one direction *3*
-
Ahoj Nikčo mám tě asi nejradši z 5angels protože jsem vás poprvé poslouchala s holkama ve škole v 1.třídě (ale byla to jen pětiletka). Takže nás tam bylo málo ale každou besídku jsme tancovali na vaše písničky a zpívali vaše písničky (ještě když jste byli s Kristýnou ,Dianou ,Týnou a Niki. Ale tancovali jsme i na čarodějky.) Vždy jsme si hrály na vás a dělali různé pozy co jste dělli vy. Když jste se rozpadli tak jsme se všechny zhroutily. Ale když jste se zase spojily s Míšou, Viki, Terkou a Angee. Tak jsme se zase daly do hromady a ,když jsem začala minulý rok chodit na zpěv tak to jen díky vám všem!!! Moooc jste mě inspirovali!! Děkuji
Sára 12 let -
Nenávidím 5 angels nechcete zmenit styl
-
-
Noo takk je neposlouchej né !! Když je nenávidíš ...náhodou to je supér skupina...jsou boží jsem jejích fanynka a mám je moc ráda :)
-
Tak jen nenáviď oni tě taky NENÁVIDÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *1
-
ne děkuju ja nikdy nezměnim styl
-