-
POdívejte se pls na můj blog:retromodel.blog.cz *1* *1*
-
vše nejlepší k narozeninám
-
Ahoj Nikolko
Ahoj Nikolko jsem nejvěcí fanoušek 5 angels a taky si vás vážím nemohla bys my dát tvé icq nebo EMAIL????PLS
srdečně Sára nejvěčí fanoušek 5 angels
Mám vás ráda *14* *3* *4* -
-
ahojčičky
ahoj nikolko jak se máš? doufám že dobře ahoj máte moc hezké písničky. *14* *14* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: Ahoj Nikolko
miluju tě *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj
ahojky včerejši koncert byl suprovej *14* *4* -
čus
čau mám na všechny holky z 5angels ICQ *4* *3* -
Nikolka
Nikolko jsiprostě takvý malý talentík nechápu tyto lidi co tu o tobě píšou jsi prostě skvěla *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Nikolka
JE ÚÚÚÚÚÚŽÁSSSSNNNNÁÁÁÁÁ
-
-
...
ahoj lidi chtěla bych se zeptat jestli byste nechtěla některá s náma tancovat v show pavla janáka (imitátora michaela jacksona)..jsme 3 a hledáme 4 ptz naše kami se odstěhovala :-( a my musíme najít nějkou holku která fakt umí tančit všechno !!!! a taky to má podmínky s postavou a věkem nám třem je 14 takže hledáme 14letou holku jmenujem se jackson girls,ted k postavě musí mít 170-175 cm a váhu max do 65kg nelépe tmavé vlasy kdyby se takový někdo našel tak napište zatím sem nebo mě do vzkazú jo a za jedno vystupení je 8 000kč podle vzdálenosti nejdál jsme byli v americe ale jezdíme do: slovenska,polska,madarska,něecka,amerik(vyjímečně),italíe..atd... -
nelíbí
mě se 5 angels nebo jak to je a diamont cats nebo co to je a jak to je nelíbí fuj.Navíc mají pkaždé jiné méno pořád ho mění -
-
Re: nelíbí
nemnění víš 5angels je furt ..... a diamond cats je jiná skupina tak si to neplet!!
-
-
elizabeth
ahojkY nikolkou budete někdy mít koncert v chebu ??chtěla bych se s váma setkat a pokecat také jsem ve skupině dívčí holky jsou ve věku 10 let a mě je 14 přímo od vás z prahy máme manažera tak se možná uvidíme mám vaše 2CD chodím na vaše stránky upe každy den na novinky takže my žádné nové videoko nebo soutěž neunikne ahojky pozdrawuj angee,terku,míšu a wendy *4* *4* jste andílci *4* *4* *4* -
-
Nikola Mertlová
Ahoj,dík moc za otázku.Jo snad v Chcebu mít koncert budeme. *3* Nikola
-
-
niki
ahoj nikolko obdivujutě *4* *4* *4* *4*