Přejít na výpis diskuzí

Nikola Mertlová

OSOBNOST 8.6.2008 
235 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • carlos97

ahojjky niky

ahojj niky píšem si přes e-mail jmenuju se Moonmaniak@seznam.cz a prosím už mi odepiš *7* a mohly bysme se někde sejít, sice si ze mě kámoši utahujou protože se mi líbíš ale mně to je jedno já tě i tak mám rád *1* *14* *14* *15* *3*
  • Hele k tomu článku před tím, který psal uživatel Ta ViQky: nechápu proč je zablokovali žijeme v demokratické zemi tak bych očekávala že každý může vyjádřit svůj názor takže prosím odpověď administrátora. *16* *16* *12* *12* *11* *11* *10* *10* *9* *9* *6* *6* .
  • neumnej zpjevat a ked som vos poznala tok sto fiakt blbie fiakt ste nerozum
  • neuražejte mojí přítelkyni Nikolku Mertlovou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nejhorší skupina co znám
    • brankarka1
      Spíš naopak
  • Zdravím! Také si dovolím přispět svým komentářem.
    Můj názor na 5A je následující: Nikola Mertlová je namyšlená holčička manažera a proto ji všechno prochází a vždy ve skupině zůstane. Opravdu lituji předešlé členky 5A, už asi pro Nikolku nebo jejího tatínka nebyly dobré. Nynější nový klip je jedním slovem hrozný a i hůř. Ta angličtina, radši nebudu komentovat. I já umím líp AJ. Když jsem uviděla, celkovou cenu klipu, no OMG! A ještě, že si prý vymýšlí. A prosím, nemyslete si, že jim závidím. I moji známí zpívají dohromady líp než ony. S láskou, Salát123.
  • michal996

Nikola

ahoj Niki nedali bys mi icq nebo email . Já mám icq:490 345 002 a email:michalcastek@seznam.cz Jo a napiš to icq na mail. A seš fakt dobrá. *14* *4*
    • Re: Nikola

ahoj nikolko chtě bych tě poprosit o icq nebo něco jinyho prosim odepiš mi na email a seš nejlepši fakt že jo neznam nikoho lepšiho!! *14* *3* *5*
  • kenedka

Dětičky

Co vy z nich děláte.. Malý děti co si o sobě myslí, že jsou slavný a IN. Je to naopaK. Tak těm dětem nechme jejich iluze, oni z toho vyrostou x)
    • charliejawerly

Re: Dětičky

A ty nejsi dítě?! moje dcera ji poslouchá a jestli tady tak pvídáš tak předpovýdám že jsi taky rozmazlené děcko! *1* *1*
      • Re: Re: Dětičky

Kenedka má pravdu.
        • Re: Re: Re: Dětičky

jj přesně.
      • Re: Re: Dětičky

Hele jako já jsem taky děcko, a Nikču mám ráda a jak jde vidět né sama!!! Miluju Vás a moc prosím udělejte někdy koncert nebo nějaký vystoupení někde u Znojma s 5Angels.Díky!!! :) *3* *14* *4* *3* *4*
  • Ty taky nejsi pěkná tak co *11*
    • Nemusíš mi věřit ja vím kdo sem a naka nfn my to nemusí dokazovat *10*
  • jo niky moc vám drzím palce jojo *15* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit