-
ahojjky niky
ahojj niky píšem si přes e-mail jmenuju se Moonmaniak@seznam.cz a prosím už mi odepiš *7* a mohly bysme se někde sejít, sice si ze mě kámoši utahujou protože se mi líbíš ale mně to je jedno já tě i tak mám rád *1* *14* *14* *15* *3* -
Hele k tomu článku před tím, který psal uživatel Ta ViQky: nechápu proč je zablokovali žijeme v demokratické zemi tak bych očekávala že každý může vyjádřit svůj názor takže prosím odpověď administrátora. *16* *16* *12* *12* *11* *11* *10* *10* *9* *9* *6* *6* .
-
neumnej zpjevat a ked som vos poznala tok sto fiakt blbie fiakt ste nerozum
-
neuražejte mojí přítelkyni Nikolku Mertlovou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nejhorší skupina co znám
-
-
Spíš naopak
-
-
Zdravím! Také si dovolím přispět svým komentářem.
Můj názor na 5A je následující: Nikola Mertlová je namyšlená holčička manažera a proto ji všechno prochází a vždy ve skupině zůstane. Opravdu lituji předešlé členky 5A, už asi pro Nikolku nebo jejího tatínka nebyly dobré. Nynější nový klip je jedním slovem hrozný a i hůř. Ta angličtina, radši nebudu komentovat. I já umím líp AJ. Když jsem uviděla, celkovou cenu klipu, no OMG! A ještě, že si prý vymýšlí. A prosím, nemyslete si, že jim závidím. I moji známí zpívají dohromady líp než ony. S láskou, Salát123. -
Nikola
ahoj Niki nedali bys mi icq nebo email . Já mám icq:490 345 002 a email:michalcastek@seznam.cz Jo a napiš to icq na mail. A seš fakt dobrá. *14* *4* -
-
Re: Nikola
ahoj nikolko chtě bych tě poprosit o icq nebo něco jinyho prosim odepiš mi na email a seš nejlepši fakt že jo neznam nikoho lepšiho!! *14* *3* *5*
-
-
Dětičky
Co vy z nich děláte.. Malý děti co si o sobě myslí, že jsou slavný a IN. Je to naopaK. Tak těm dětem nechme jejich iluze, oni z toho vyrostou x) -
-
Re: Dětičky
A ty nejsi dítě?! moje dcera ji poslouchá a jestli tady tak pvídáš tak předpovýdám že jsi taky rozmazlené děcko! *1* *1* -
-
Re: Re: Dětičky
Kenedka má pravdu. -
-
Re: Re: Re: Dětičky
jj přesně.
-
-
Re: Re: Dětičky
Hele jako já jsem taky děcko, a Nikču mám ráda a jak jde vidět né sama!!! Miluju Vás a moc prosím udělejte někdy koncert nebo nějaký vystoupení někde u Znojma s 5Angels.Díky!!! :) *3* *14* *4* *3* *4*
-
-
-
Ty taky nejsi pěkná tak co *11*
-
-
Nemusíš mi věřit ja vím kdo sem a naka nfn my to nemusí dokazovat *10*
-
-
jo niky moc vám drzím palce jojo *15* *3* *14*