-
Ty vole tak to je asi hodně cáklej administrátor.Asi 2x mi zrušil můj příspěvek který neobsahoval sprostá slova.Měla jsem tam jen svůj názor.A za svoje názory si stojím.A je mi jedno jestli to teďka ty kriple zase blokneš .Já si sem svoje názory psát budu dál.
-
sorrry ale skupina 5angels je hrozná že se nedají poslouchat jejich písničky. hlavně tahleta .... ,,nikolka".jo jsou dobrý že v něakejch 16 letech tohle dokázali ale teď i připadá že se předváděj a chcou ukázat že nikdo jinej na ně nemá.lituju 1D ty na rozdíl od nich zpívají pro někoho.tyhle ........ zpívaj pro sebe.tahle skupina 5angels je fakt ůlet už ten jejich název pět andílků. hahahahahaha
-
-
Kdyby zpívali pro nikoho tak by se na nás z Londýna netěšili a poslouchat se dají a 5Andílků ten název sedí úplně přesně
-
-
Dobrý den, dnes jsem četla komentář od salata123 a musim přiznat...že má pravdu. Dřív jsem měla 5angels ráda, ale časem jsem zjistila, že Nikolka je prostě tatínkova holčička a tatínek skáče jak ona přikazuje...A mimochodem ta vaše angličtina je strašná...
-
-
No já si myslim že nejlepší byla skupina Nikča Vendy Angee Terka Verča(Míša) podle mě zpívají líp než ty před nima jen muj nazor
A jejich Angličtina neni hrozná mluví rozhodně líp než ty
-
-
nikolce
Niki, všechno nejjlepší k 12tinám a hodně úspěchů ve vaší hudební skupině a pozdravuj holky.Měj se a hezky oslav. *14* *14* *14* *14* -
já jsem se narodila 23.9. a ty 24.9.-škoda, že jiný rok než ty
-
-
A já se narodila 25.9. :D
-
-
8leté dítě napíše : Nikolko, miluji Tě... Jsi super
13leté dítě napíše : Jseš krá*a..
Ale jsou i výjímky - holka, kluk 13let a píše jsi super..
Má-li někdo rozum, tak tuto skupinu neposlouchá.. Doporučuji neposlouchat... Texty- moc dětské, tanec- moc dětský...
*8* *8* -
nechci tim nikoho urazit ale me se 5Angels vubec nelibi sou trapne
-
brankarka1 ty pořád něco komentuješ až je to hrozný *5*
-
Přesně nebudem se kvůli vám omezovat. *7*
-
-
tak mě se stalo jednou,že sem tam napsala já je nesnáším a ,že neumí tancovat a bylo to bloklý..pak sem moje kámoška napsala miluju tě a umíte moc tancovat tak nic...a já myslela že ještě panuje demokracie
-
-
:-).-)
Ahojky,prosíme mrknite se,děkujeme
www.goldencats.wbs.cz *1* *1* *3* -
-
Re: :-).-)
a co na tom je já tam nic nenašla *9* *7*
-