-
Super..... :( :)
Jste divný a máte zvláště divný písničky
*9* *1* *1* *1* *1* *1* *9* *9* *9* *9* Ahoj tak zatím na nějakém z vašich koncertů.musím na váš koncert,pač tam chce kámoška a já jí to slíbila že tam sní půjdu k narozkám. *16* -
-
Re: Super..... :( :)
Pravda,pravda.. :( Ale jako souhlas... *15* *15* *15*
-
-
Ahoj Niky si stejný znamení jako já jenže já jsem 26.9.2001 mam vá s ráda všechny a verču taky nechápu proč jí skoro nikdo nemá rád :(
-
Nikča je super holka a namyšlená není !
-
Promiňte, jsem chtěla napsat : Jak dlouho spolu chodíme?? Jsem se přepsala to se stává..::DDD *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Chodíme spolu skoro 2roky.. :D
-
-
A už jsi ho viděla??? *3* *3* *3* *5* *5* *5*
-
-
Co myslíš? Jestli myslíš ... tak Áno.. :))) :DD Ale pšštt.. ;)))
-
-
Holky, jeste nemate rozum... Ale pohled byl asi hezkej?? Ze?? Konec debaty, pred holkama 10letyma ktery nevi o cem mluvíme.. :)) *14* *14*
-
-
-
-
Ahoj,nejsem vůbec fanoušek 5angles.Nic na ně nemám,ale taky nemám nic pro ně;)*
Ale,chtěla jsem napsat že minulé 5angel byly lepší.Už jen proto že tam byla Hanička..;)A osobně si myslím že naše(půlka původní 5angels)Podnázvem skupiny Diamond cats jsou lepší.;)Už jen mají dobré klipy a docela sladěné hlasy.A já si budu stát za názorem že když už jsme skupina rozpadne tak komplet celá a né že si každý půjde svojí cestou..;)Omlouvám se,jestli se tento příspěvek někoho dotl,ale,tohle je můj názor..;)Asi si každý bude myslet že jsem namyšlené 16-ti leté děcko ale..Toť můj názor,možná si teď většina z vás fanoušků 5angels myslíte že nerozumím hudbě.ale hudbě rozumím víc než kdo jiný.Hraju na kytaru,na bicí,klarinet,housle a na piáno.Takže přece jenom něco málo o "muzice"vím..;-)
a skupina 5angel a Daimond cats jsou pořád ještě takové"malé holky"..
Přece jenom je to skupina která se skládá s děvčaty ve věku 10-14 a když vidím jejich videoklipy jak jsou zmalované a mají na sobě tunu make-up..a když jsi uvědomím že jím je teprv 13,tak pořád si říkám že tyhle holky mají na malování dost času,ať nenosí uplé oblečení,a přece jenom uplé oblečení(hlavně trička)Škodí růstu prsou,a oni už jsou teď rovné jak prkná(nic proti)!!
Ať si je poslouchá kdo chce podle mě je poslouchají děti od cca věku 6-13 minimálně do 14..;) -
ahoj moc vás mám ráda všechny fanoušky ale nemám ráda ti lidi kteří se za nás s5Angels vydává ale AKORÁT SI PROBÍRÁME S HOLKAMA VAŠE DOPÍSKY..!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* a jsou tam samé krásné dárky a hani ti si moc hodná tak že ti asi pošlu lístky na koncert jo a nejsi ti hanča valíková stů jsem běla půlku světa v diko dance tak tovím kde býváš dyštak odepiš jj
-
-
No ty určitě nebudeš Nikola.Nikola by určitě neudělala takových chyb.A každej se může napsat jako Nikola Mertlová.Sice jí moc nemusím,ale tolik chyb by neudělala.Vyděla jsem její vysvědčení.
-
-
Nikolo si jen fanynka která jen si hrává na Nikolu MERTLOVOU !! Je to smutný
-
Nechápu..
Ahojky Nikolko,můžeš mě vysvětlit komu se vyhrožuje smrtí???já to nechápu.vy jste nejlepší ....Kristý a kája... *9* *3* *7* -
-
Re: Nechápu..
Ahoj Nikolke vyhrožují smrťí -
-
Re: Re: Nechápu..
Ahoj Nikolko jsi nejlepší *14* *3* *4* *1* *3* *3*
-
-
-
koncert
ahoj jste nej.budete někdy vystupova v Havlíčkově Brodě??? *7* *7* *7* -
já se mám dobře *6* *6* *6* *6* *6* *2* *2* *2* *2* *2* *2*