-
Vše nejlepší k narozeninám, ať se Tobě i holkám pořád daří...
Tvá velká fanynka Adla *4* -
Ahoj,přišla sem na Osobnosti teprve včera překvapila sem se že nás sem někdo dal prosím nedavejte tady osobní fotky diky NIKOLA MERTLOVA
-
-
A tak de vidět že je tto jen fanynka... Jinak bys mi napsala *3*
-
Nikčo jestli si to ty Pamatuješ si mě z tábora ? *6* *3* Napiš mi prosím dlouho sme se neviděli Email: adlapeclova@seznam.cz
-
-
Jo tebe si pamatuji ale nemela jsem čas napsat s holkama furt někam chodime :-)
-
-
napiš mi na fb.. *3*
-
-
-
-
jo su valčíková néé valíková jo jsme kámošky já ti třeba na píšu dopis a různé jjj já vim jaků máš adresu a možu se stavit uvás s kámošků terků ona by vás ráda poznala *6* *6* *6*
-
ahoj pěkně zpíváš a byla bych ra¨ádakdyby jsi mi odepsala mam vás ráda zpívate uuužasně *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
-
Náhodou Nikča je supr holka která umí zpívat na rozdíl od vás takže jí laskavě nepomlouvejte je to moje kámoška.když jí ani neznáte
-
-
a co když ji třeba znám? a vím že je namyšlená.to si asi nedomyslela.asi si myslíš že když nikola je tvoje kámoška(tomu nevěřím) že se můžeš vytahovat.tak to ale není holčičko.tak nebreč .seš strašně inteligentní Monulí love niki.....kolik ti je 5?? takhle namyšlená holka .Ách jo.já sem z vás vysmátá
-
Hele jak ty můžeš vědět jestli umíme nebo neumíme zpívat.Mám kámošku a zpívá 1000000000000000000x líp než ta tvoje Nikola.
-
Jak víš že neumíme zpívat,bydlíš snad s námi nebo co??? *7* *7* *6* *6*
-
-
¨proč se musela narodit ve stejnej den jako já nechápu *16* *16* *16*
-
-
No já bych za to byla šťastná a i kdybych se narodila stejnej datum jako jiná holka z 5Angels
-
-
Dobrý den, před časem sem známá psala komentář a administrátor to zablokoval, i když nebyl sprostý.. Tuším, že tam bylo napsaná nějak ,, 5angels neumí zpívat", nebo 5angels jsou blbý.... A přesto byl zablokován.. :( A já se ptám proč ? :D Buďto administrátor neunese trochu kritiky na Nikolu Mertlovou a 5angels, nebo v pravidlech je zahrnuto vymazat každý komentář co je negativní .. *16*
Ovšem také by jsem se chtěla přidat k těm předemnou, kteří napsali, že 5angels jsou kr*vy.. :D (Nemám je ráda).. Můj nazor, prosím neberte ho jako negativní.. ;) -
-
Nebyla jsem to já? A nechápu napsala jsem jen že neumí zpívat ale kdyžněkdo napíše 5angels jsou k*ávy tak nic se neděje..Administrátor je asi hodně chytrý (si to klidně zase blokněte)
-
-
chtěla jsem připsat že tady nemůže člověk napsat svůj názor.Nemůže napsat že 5a jsou KRÁVY (což je pravda) ale když nikdo napíše Miluju 5a tak to tady zůstane.
-
-
twl tyy poslocháš DC ty si můžeš zablokovat pak začneš brečet 5a nejsou namyšlený taky se na sebe koukni *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* ....
-
-
proč by měla hned poslouchat DC? *9
-
-
-
ahojky 5angels sou bezva nejrači mam míšu holky ste nej *2* ale i niky ste fakt bozi
-
jste pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííči a já vás nesnáším strašně se přetvařuzjete a váš režisér je idiott
-
-
Když už tak to není rezisér ale manažer..!!!
-
-
Nejlepší
Nikolka je uplně nejlepší roztomilá a na nic si nehraje..skvěle zpívá a je s ní i sranda:)je pstě SUPER!!(má skvělýho bráchu) -
-
Re: Nejlepší
hele jestli jí znáš tak mi napiš na princeznicka.klarynka@seznam.cz jjj děkuji -
-
Re: Re: Nejlepší
kdo ja -
-
mam ji rad as moc
nikolka je ta nej nej holka na svete a ja ji mam rad as moc moc moc moc moc moc vic jak nekdo ja bych se i strapnil kdyby mi to rekl:) :) :) :):)
-
-
-
Re: Nejlepší
ahoj Niki nedali bys mi icq nebo email . -
-
Re: Re: Nejlepší
niki asi je to blbost ale dala bys mi skipe,icq nebo e-mail *14**14**14**14**14* moje jmeno je bohumil.E-mail je bobo23bobo23@seznam.cz
-
-