Přejít na výpis diskuzí

Nikola Mertlová

OSOBNOST 8.6.2008 
235 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Nikču od Peti

Ahoj Niki můžu se tě jenom zeptat.Máme s holkama skupinu umíme zpívat a tancovat a chtelibysme nekdy vystupovat jako vy v ocku a po cely republice ale potrebujeme manazera atd...... nNeporadila by si mi ?? Plosim odepis mi na email.Děkuji moc.Peta
  • anetabartova

PRONEJÚŽASNĚJŠÍ NIKOLKU

Ahoj já jsem Anetka Bártová a moc ti fandim po pravdě skoro všichni ti fandí ale, já nejjjvvvííícccceeeeee a du zítra 20.12.2009 na vášš kkooonncceeerrttt mmoooccc sssee ttěěěšššiii dduu ttaam s 2 kkáámmooošškkaammmmma Luckou a Kačkou
  • lucy_m

Dejte hlas 5angels

http://diamondcats--jsou-nej.blog.c z/0911/diamond-cats-vs-5angels dejte hlas 5angels a nenechejte Diamond Cats vyhrát!!!
    • anetabartova

Re: Dejte hlas 5angels

MĚ SE Diamont Cats NELÍÍBÍÍ
      *16* *16* *16* *16* *13* *13*
      • Re: Re: Dejte hlas 5angels

Ahoj,Diamond cats jsou super,ale 5angels ne. *1* *3* *4* Dejte hlas diamond cats.
        • Re: Re: Re: Dejte hlas 5angels

diamond cats jsou kravy 5Angels jsou super *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *1*
  • sisinka01

:-*

Jinak Nikolka je úplně bezvadná.Ve starých 5angels jsem ji měla moc ráda,ale teď ji přímo zbožňuju! Opravdu má ohromný talent a je moc moc šikovná,krásná a chytrá! Hodně štěstí přeji!!:-*
    • anetabartova

Re: :-*

JÁ JÍ MAM TAKY MOC RÁDA *15* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ahojky

Ahoj Nikolko,jsi prostě skvělá *3*
  • Nikolka

Nikolko jsiprostě takvý malý talentík nechápu tyto lidi co tu o tobě píšou jsi prostě skvěla *14* *14* *14* *3*
    • anetabartova

Re: Nikolka

JE ÚÚÚÚÚÚŽÁSSSSNNNNÁÁÁÁÁ
  • narozeniny

VĚE NEJJ. k TVÝM narozkám.Hodně štěstí zdravía mnoho úspěchů ve skupině TI přeje vaše fanynka ANETA *14* *14* *1* *1*
    • Re: narozeniny

Nikolko hodně štěstí zdraví a úspěch ve skupinš ti přeje Nikola *4*
  • pro krásnou nikolku

nikolko si moc krásná milujutě moc chodila bys semno jemi deset let si talent který se jen tak nevídí ahoj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* milujutě moje číslo je 731 829 847 miluju tě jako andílka nikdy v životě na tebe nezapomenu papa *14* *3* MILUJU TĚ NIKOLKO AHOJ *14*
  • pro nikolu

ahoj niki mam tě moc a moc rát chtěl bich abi si se mnou chodila si moc krásná mě je 11 a kdybi si chtěla zavolej mi na číslo 606904581 jo miluju tě pa patrik *14* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vashley

moe tričko

má na fotkách moje třičko! *5* *16* *8* *10*
    • Re: moe tričko

to naštve *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit