-
.
-
niki
ahoj nikolko obdivujutě *4* *4* *4* *4* -
niki
myslim že byly jenom v 1 *4* *4* -
talent mania
Neví něgdo kam až postoupily 5 angels v talent manii? =) -
-
Něgdo?
-
Re: talent mania
postoupili az do soudnyho dne pak dostali cervenou *9* -
-
Re: Re: talent mania
aha, děkuju =-) =-/ =-( -
-
Re: Re: Re: talent mania
neni zac *4*
-
-
-
-
nikolce
Niki, všechno nejjlepší k 12tinám a hodně úspěchů ve vaší hudební skupině a pozdravuj holky.Měj se a hezky oslav. *14* *14* *14* *14* -
ahojjky niky
ahojj niky píšem si přes e-mail jmenuju se Moonmaniak@seznam.cz a prosím už mi odepiš *7* a mohly bysme se někde sejít, sice si ze mě kámoši utahujou protože se mi líbíš ale mně to je jedno já tě i tak mám rád *1* *14* *14* *15* *3* -
Koncert
včera jsem byla na koncertě Nikči !!!!!!!!Bylo to úžasný a dotkla jsem se Nikolky a mám její autogram !!!!! juííííííí *14* *14* jsem tak šťastná -
tutumutu
5angels bola skupina este aj je v cesku velmi popularna potom sa rozdelili vznikla dalsia skupina nazvom diamond cats tiez velmi popularna skupina ale nechapem teraz preco ti uzasni fanusici sa zrazu velmi rychlo zmenili a zacali nadavat aj na 5 angels aj na diamond cats no a co ked su vo 5angels nove clenky nechapem preco na nich nadavate nepoznate ich neviete co su to za ludia a uz mate na nich svoj UZASNI nazor a ked byvale clenky s 5angels chceli nadalej spievat tak nechapem preco na nich nadavate maju obrovske stastie ze maju taky krasny hlas nie kazdy ma taky dar takze by ho mali urcite vyuzit nie? ake by bolo vam keby niake dieta sa na vas pozrelo a uz hned s fleku si mysli ze ste krava nieje to prijemne a tak isto to nieje prijemne pre clenky 5angels a diamond cats tak sa troska nad sebou zamislite lutkovia *9* *9* *9* -
-
Re: tutumutu
já jim jako jedinej nenadávám a dokonce se mi líbí nikča *14* *14* *1* *15*
-
-
:-).-)
Ahojky,prosíme mrknite se,děkujeme
www.goldencats.wbs.cz *1* *1* *3* -
-
Re: :-).-)
a co na tom je já tam nic nenašla *9* *7*
-