-
Jo, umíte určitě zpívat. Přiznávám, 5angels jsou blbý.. Dneska u mě byl můj kluk a ukazoval mi jeden starší článek(rozhovor) s vámi a pak ještě jedno video.. Chovali jste se tam namyšleně.. :(( Strašně jste mě zklamali, jednou jste říkali, že Vám sláva nestoupne do hlavy.. Je mi 15 a už bych Vás asi v tomto věku neměla poslouchat!?.. Nechámu, jak to Tadeáš se mnou mohl vydržet.. *6* (Jestli to bude číst) Miluju Tě Tadeáši, děkuji, že jsi mi otevřel oči.. Mucq :* :PP ...
-
-
ty si píšeš sama se sebou? divný
-
Jak dlouho spolu chodíte???
-
-
Začínáte mne vážně štvát vy co si myslíte že 5angels jsou krávy tak se šíleně mýlíte jsou boží a narozdíl od vás umí zpívat *14* *14*
-
-
Ty víš jakej já mám hlas?????
-
Proč si myslíš, že neumíme zpívat...??
-
-
karčo mozna ti ale proč se montujes do nas co sme ti udelali ? nech nas byt jinak to řeknu michalovi *8*
-
-
Jsi fejk? Nebo opravdová Míša z 5angels neumí psát? Je to dost smutný, na to, že už Ti je 12,13? Nebo kolik, o tvůj věk se nezajímám..! Víš, nepíše se to Míša s 5angels, ale z 5angels... A Karča Tě nevidírá, jenom projevuje svůj názor, což může! :D.. Nezapomeň to hned říct Michalovi, kdo Ti co dělá? Lidi tu pouze projevují svůj názor... :D !!!
-
-
8leté dítě napíše : Nikolko, miluji Tě... Jsi super
13leté dítě napíše : Jseš krá*a..
Ale jsou i výjímky - holka, kluk 13let a píše jsi super..
Má-li někdo rozum, tak tuto skupinu neposlouchá.. Doporučuji neposlouchat... Texty- moc dětské, tanec- moc dětský...
*8* *8* -
Hele k tomu článku před tím, který psal uživatel Ta ViQky: nechápu proč je zablokovali žijeme v demokratické zemi tak bych očekávala že každý může vyjádřit svůj názor takže prosím odpověď administrátora. *16* *16* *12* *12* *11* *11* *10* *10* *9* *9* *6* *6* .
-
Dobrý den, před časem sem známá psala komentář a administrátor to zablokoval, i když nebyl sprostý.. Tuším, že tam bylo napsaná nějak ,, 5angels neumí zpívat", nebo 5angels jsou blbý.... A přesto byl zablokován.. :( A já se ptám proč ? :D Buďto administrátor neunese trochu kritiky na Nikolu Mertlovou a 5angels, nebo v pravidlech je zahrnuto vymazat každý komentář co je negativní .. *16*
Ovšem také by jsem se chtěla přidat k těm předemnou, kteří napsali, že 5angels jsou kr*vy.. :D (Nemám je ráda).. Můj nazor, prosím neberte ho jako negativní.. ;) -
-
Nebyla jsem to já? A nechápu napsala jsem jen že neumí zpívat ale kdyžněkdo napíše 5angels jsou k*ávy tak nic se neděje..Administrátor je asi hodně chytrý (si to klidně zase blokněte)
-
-
chtěla jsem připsat že tady nemůže člověk napsat svůj názor.Nemůže napsat že 5a jsou KRÁVY (což je pravda) ale když nikdo napíše Miluju 5a tak to tady zůstane.
-
-
twl tyy poslocháš DC ty si můžeš zablokovat pak začneš brečet 5a nejsou namyšlený taky se na sebe koukni *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* ....
-
-
proč by měla hned poslouchat DC? *9
-
-
-
Všetko najlepšie *3*
-
Vše nej k narozkám,Nikolko :) *14* *3*
-
Nesnááááááááááááááááááááááááááášuíommmmmmmmmmmm vvvvvvvvvvváááááááááááásss
Při jednom rozhovoru jste říkali že vám sláva nestoupne do hlavy,ale vidím že jste pěkné lhářky.
Nechápu jak se někomu můžete líbit možná hezky zpíváte A tančíte,ale jinak jste nafoukané jak slepicw......... *16* *16* *16* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *6* *6* *6* *15* *15* *15* -
-
Tak já a moje kámošky máme 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000X lepší videoklipy,texty,hlasy.Nechci být namyšlená,ale nám to řekla i učitelka hudebky
-
Mno když sme se divali na videoklipy tak myslíme že neumej ani zpívat to co voni vytvořily sme my dokázali už ve školce *1* *1* *1*
A ta grafika nejakejch klipů to je hruza -
-
-
Jste fajn holky *1*