Přejít na výpis diskuzí

Nikola Mertlová

OSOBNOST 8.6.2008 
235 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojky 5angels sou bezva nejrači mam míšu holky ste nej *2* ale i niky ste fakt bozi
  • ahoj nikčo jsi úžasná a jsi váha jako moje mamka *14* *14* *14* *14*
  • Hello, you're probably an Englishwoman I think you're right, but I disagree. I think Nikola Mertlová can sing and dance, but just under it seems to me it looks like it will be of the same stuff as any other celebrity (snobby)
  • Hi girls I read your comments Mertlová Nikole and I think it's a bit exaggerated. I'm not saying that I knew her, but I think you need to realize what really is (if at all snobby and not just figments of your imagination) I just wanted to comment to the administrator to say that I think it is good that some contributions bloknul. Although I have not read but had to be offensive about it is blocked. *3*
  • Ahoj,nejsem vůbec fanoušek 5angles.Nic na ně nemám,ale taky nemám nic pro ně;)*
    Ale,chtěla jsem napsat že minulé 5angel byly lepší.Už jen proto že tam byla Hanička..;)A osobně si myslím že naše(půlka původní 5angels)Podnázvem skupiny Diamond cats jsou lepší.;)Už jen mají dobré klipy a docela sladěné hlasy.A já si budu stát za názorem že když už jsme skupina rozpadne tak komplet celá a né že si každý půjde svojí cestou..;)Omlouvám se,jestli se tento příspěvek někoho dotl,ale,tohle je můj názor..;)Asi si každý bude myslet že jsem namyšlené 16-ti leté děcko ale..Toť můj názor,možná si teď většina z vás fanoušků 5angels myslíte že nerozumím hudbě.ale hudbě rozumím víc než kdo jiný.Hraju na kytaru,na bicí,klarinet,housle a na piáno.Takže přece jenom něco málo o "muzice"vím..;-)
    a skupina 5angel a Daimond cats jsou pořád ještě takové"malé holky"..
    Přece jenom je to skupina která se skládá s děvčaty ve věku 10-14 a když vidím jejich videoklipy jak jsou zmalované a mají na sobě tunu make-up..a když jsi uvědomím že jím je teprv 13,tak pořád si říkám že tyhle holky mají na malování dost času,ať nenosí uplé oblečení,a přece jenom uplé oblečení(hlavně trička)Škodí růstu prsou,a oni už jsou teď rovné jak prkná(nic proti)!!
    Ať si je poslouchá kdo chce podle mě je poslouchají děti od cca věku 6-13 minimálně do 14..;)
  • Náhodou Nikča je supr holka která umí zpívat na rozdíl od vás takže jí laskavě nepomlouvejte je to moje kámoška.když jí ani neznáte
    • a co když ji třeba znám? a vím že je namyšlená.to si asi nedomyslela.asi si myslíš že když nikola je tvoje kámoška(tomu nevěřím) že se můžeš vytahovat.tak to ale není holčičko.tak nebreč .seš strašně inteligentní Monulí love niki.....kolik ti je 5?? takhle namyšlená holka .Ách jo.já sem z vás vysmátá
    • Hele jak ty můžeš vědět jestli umíme nebo neumíme zpívat.Mám kámošku a zpívá 1000000000000000000x líp než ta tvoje Nikola.
    • Jak víš že neumíme zpívat,bydlíš snad s námi nebo co??? *7* *7* *6* *6*
  • Když jsem s ní viděla videa a několi fotek, tak hned na první pohled působila jako klasický rozmazlený dětcko, který co si umane, to dostane. Já jí osobně neznám. Nemůžu jí nějak extra soudit. Jen vím, že jí nemám ráda:D a je nesympatická!
  • Přesně nebudem se kvůli vám omezovat. *7*
    • tak mě se stalo jednou,že sem tam napsala já je nesnáším a ,že neumí tancovat a bylo to bloklý..pak sem moje kámoška napsala miluju tě a umíte moc tancovat tak nic...a já myslela že ještě panuje demokracie
  • duffik
    Ty vole tak to je asi hodně cáklej administrátor.Asi 2x mi zrušil můj příspěvek který neobsahoval sprostá slova.Měla jsem tam jen svůj názor.A za svoje názory si stojím.A je mi jedno jestli to teďka ty kriple zase blokneš .Já si sem svoje názory psát budu dál.
  • jste pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííči a já vás nesnáším strašně se přetvařuzjete a váš režisér je idiott
    • Když už tak to není rezisér ale manažer..!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší