-
Happy brithday Nina *3*
-
Ahooj prosím hlasujte pro Ninu (nebo i někoho jiného) na http://markeet123.blog.cz/1301/modre-saty
Tak hlasujte ať to NIna Vyhraje :-) -
Happy birthday Nina *5*
-
happy birthday Nina *3*
-
Všechno nejlepší :) at vám to s ianem vydrží *14*
-
Happy birthday Nina....I love you :) *3*
-
všechno nejlepší k narozkám *3* *1*
-
To je pravda :D Nina je skvělá doufám že se takhle chová i ve skutečnosti :) Ian je skvělí chlap kéžby měli děti :)
-
Nina je skvělá herečka doufám že se takhle užasně chová i v realitě chci aby byla s Ianem Ian je krásný chlap :) Je to užasný pár ale ta fotka jak je Nina s Paulem neni pěkná spíš tam měli dát Iana a Ninu :D zpívá hezky!
-
kéž by upíří deníky přijely do Prahy a já viděla ninu dobrev.
-
Ňákej pták ti vykloval oči nebo jsi slepý věštec Fíneas???
-
Náááádhernááá
-
rebeka: Já taky :D
-
kikihkiki: Ty nevíš s kym chodí Nina? :D S Ian Somerhalder...Jináč Damon Salvatore v sledovaným seriálu The Vampire Diaries....! :)
-
s kim chodí
-
Nina je prostě boží je úžasná.Chtěla bych s ní kamarádit.
-
Nina je určitě supér i v normálním životě,ale nejvíc se mi líbí v The Vampire Diaries,tam to hraje uplně skvěle! Jo je to prostě supér herečka...a taky si přeju aby jim to s Ianem vydrželo! Sluší jim to spolu! :D *3*
-
Nina není jen pěkná ale taky super herečka zbožnu ju jí a at jí to z Ienem dlouho vydrží !! *3* *4* *4* *4* *4*
-
Vše nej k svátku Nino! *4*
-
Nina je hrozně fajn herečka a je i úspěšná ale moje kamarádka chce být furt jako ona.Leze mi to krkem.Ale Nina za to nemůže bez pochyby!