Přejít na výpis diskuzí

Nina Dobrev

OSOBNOST 19.3.2009 
510 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • houby
  • Text Vašeho příspěvku *9* *10* *12* *16*
  • už si to přectavuju *15* *1*
  • a pak za se zlej a pak? kvůli a pak zemře Rose a potom zabije jednu dívku
  • FanJLo
    jo líbí se
  • Je tak strašně malinká ale hezkáá *1* *1* škoda že chodí s Ianem...
  • Ona je naprosto dokonalá!
  • Chodí s ianem?
  • Hi, guys just now with you I can not talk, because I in America on holiday so next time. You would like to hi <3 :) I'm just now represent as Nina is on vacation. So I asked her to replace them.
  • demisalvatore
    Jak vidím tak Nina nám stoupá v tabulce!!;)))<333
  • ani0
    je dobrá herečka! *3* ve vampire diaries jí to se stefanem sluší!
  • ariel
    Nina Dobrev hraje filmu Never Cry Werewolf,chybi to v jeji filmografii *4*
  • Nina má talent od přírody, dokáže hrát naprosto bravurně a přirozeně, ne jako některé herečky, které se snaží hrát v normálním teenagerovském seriálu něco, co se podobá dílu Shakespeara.. :D She is really AMAZING ;) One of the best actress of the world in 21st century ;)
  • demisalvatore
    Elena se píše s jedním L, když už tady někoho opravuješ:) A spíše je to Katherine ;) Katarina byla před mnoha lety a říka jí tak možná Klaus s Elijahem :D
  • Neni !! protože ona hraje Ellenu ale i Katarinu!!! jo a chyba je s tvrdym y !
  • tam je chiba tam je napsáno že hraje katerina ale přitom hraje elle
  • lola-lol
    k upířím deníkům jsem se dostala asi před týdnem.. a už chápu, jak užasná nina je .. nijak dřív jsem se o ní nezajmal a vlastně jsem si jí ani nijak nevšímala.. ale tedka ona je tak prekrásná, tak strašně přirozeně krásná- to jen tak někdo nemá !! :D
  • Nina si skvelá *3* *14*
  • Mimusa
    Je pořád stejná jak to
  • demisalvatore
    NINUŠKA♥ Nejlepší herečka na světě!:33 a můj vzor!:3♥ to jak dokáže hrát El i Kath zároveň..jako by to byly uplně jiné osoby!!♥ A s Ianem tvoří dokonalý pár!! NIAN:3♥
    TÝM NINA!!:33

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit