-
houby
-
Text Vašeho příspěvku *9* *10* *12* *16*
-
už si to přectavuju *15* *1*
-
a pak za se zlej a pak? kvůli a pak zemře Rose a potom zabije jednu dívku
-
jo líbí se
-
Je tak strašně malinká ale hezkáá *1* *1* škoda že chodí s Ianem...
-
Ona je naprosto dokonalá!
-
Chodí s ianem?
-
Hi, guys just now with you I can not talk, because I in America on holiday so next time. You would like to hi <3 :) I'm just now represent as Nina is on vacation. So I asked her to replace them.
-
Jak vidím tak Nina nám stoupá v tabulce!!;)))<333
-
je dobrá herečka! *3* ve vampire diaries jí to se stefanem sluší!
-
Nina Dobrev hraje filmu Never Cry Werewolf,chybi to v jeji filmografii *4*
-
Nina má talent od přírody, dokáže hrát naprosto bravurně a přirozeně, ne jako některé herečky, které se snaží hrát v normálním teenagerovském seriálu něco, co se podobá dílu Shakespeara.. :D She is really AMAZING ;) One of the best actress of the world in 21st century ;)
-
Elena se píše s jedním L, když už tady někoho opravuješ:) A spíše je to Katherine ;) Katarina byla před mnoha lety a říka jí tak možná Klaus s Elijahem :D
-
Neni !! protože ona hraje Ellenu ale i Katarinu!!! jo a chyba je s tvrdym y !
-
tam je chiba tam je napsáno že hraje katerina ale přitom hraje elle
-
k upířím deníkům jsem se dostala asi před týdnem.. a už chápu, jak užasná nina je .. nijak dřív jsem se o ní nezajmal a vlastně jsem si jí ani nijak nevšímala.. ale tedka ona je tak prekrásná, tak strašně přirozeně krásná- to jen tak někdo nemá !! :D
-
Nina si skvelá *3* *14*
-
Je pořád stejná jak to
-
NINUŠKA♥ Nejlepší herečka na světě!:33 a můj vzor!:3♥ to jak dokáže hrát El i Kath zároveň..jako by to byly uplně jiné osoby!!♥ A s Ianem tvoří dokonalý pár!! NIAN:3♥
TÝM NINA!!:33