-
Je to hrozná Barbie ta Noah nechápu proč se líčí už tak brzo, a kluka v 9 letech ? tak to je fakt ujetý *1*
-
.
ludia fakt sorry ze som tu pisala o Noah tote veci. Pozrela som dajake jej videa teraz sa mi zda ze je celkom zlata :D
P.S.-michaela23:nemusela si o mne nieco pisat -
-
Re: .
Promiň teda , je skvělé že už na ni máš lepší názor :) *3* -
-
Re: Re: .
spíš trapné *16* -
-
Re: Re: Re: .
Mlč! *9* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: .
MLČ SI SAMA! *16*
Ty mi nebudeš říkat abych mlčela! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
Kristýno táhni! -
Re: Re: Re: Re: Re: .
OMG
-
-
-
-
-
-
v Americe buď dospívají pomalu..nebo je mentálně opožděná,ale fakt *5*
-
Noah
Noah je fajn a přestante ju uražet!!!Chce byt jako její sestra Miley noa?Kdo bny nechtel?! Jednou bude dobrá herečka!!!! *3* *13* -
OMG!
OMG! co to je za kurvu ?
vypadá jak píčaa taky že je píča a už nosit podpatky? vypadá v tom jak kocut v potách loool píča píča kurva zajebaná :P
PS: tem co se nelibi muj koment tak je mi to jedno ale pak mi tu jako nepištu nějaké vaše přiblblé názory že nemám pravdu Jo? -
-
Re: OMG!
MÁŠ TOTÁLNÍ PRAVDU!
NOAH JE NEJVĚTŠÍ OŠKLIVKA NA SVĚTĚ
FUJJ ZVRACIM *10* *16* *15* -
-
Re: Re: OMG!
a co si ty?! je ještě malá a nemůže za to že jsou bohatí a že jí všude cpou!! tak toho nech myslíte si že jste machři kdyžž říkáte píča a kurva ale laskvě v´ás prosím dívaj se na to malý děcka a jejich rodiče nejsou moc štasní když to jejich děcko říkáá moje dcera mi to ukázala a moc nadšená nejsu Děkuji.Renata Widserbandchova. *13* -
-
Re: Re: Re: OMG!
co ? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG!
sa netwar ze o nicom newes ty krawa *16*
-
-
-
Re: Re: OMG!
hele už se jdi radši bodnout jo?...nikoho tu nezajímáš tak zvedni tu svou velkou prdel,vem si sebou to tvoje velký ego jak tágo a jdi prostě ,,NĚKAM´´!!!!...ty dokážeš vážně každýho jenom pomouvat..jsi jenom bezvíznamná k*áva která úplně všechny pomlouvá a nikdy opakuju NIKDY nic nedokáže.vážně by mě mooc zajímalo jestli máš nějakou kámarádku,a pokud ano,tak jí vážně upřímě lituju!!pozdravuj ji ode mě jo? *3* ...mohla by ses už prosím vzpamatovat?jééé,promin že se tě nato ptám,ted mi totiž došlo že to se asi nepovede páč jsi blbá už od mala a ještě blší od té doby co tě tvoje milovaná maminka upustila na zem.měj se *3* *4* -
-
Re: Re: Re: OMG!
DRŽ HUBU ELUŠKO KRAVUŠKO *16* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG!
mě nepadá
-
-
-
-
-
ja sem ju videla ve hannah montana jak byla natom videu to bila jeste jako miley a taky ze nemusíte tu pisat ze je oskliva ona se mi nelibi no a co ze je oskliva vy si myslite ze vy ste taky pekni kazdy je proste hezky a vám by se aspon libilo keby aj ona vám hovorila ze si oskliva a nelibi se mi radeji si to nechte pro sebe jasny?!! a neurazajte tu nikoho nepiste tu kravoviny *16* *12* *12*
-
OMG
Jo a to co nosí a v kolikati letech vám muže být jedno :D Taky vám neřiká že vypadáš tak a jak santusák.No vlastně s váma by promluvila tak by se neponižila :D Takže milá dítka sklidnite hormon :DD -
-
Re: OMG
Jo a neberte osobně :D Myslím to obecně :D
-
-
Jak se opovazujes
-
-
opovažuju *10* je to muj nazor
-
-
Miky
Ahoj noah Cyrus není ošklivka tak jjak si myslíte je ještě malá a ještě z toho namá rozum chce být jen vyparáděná jako jiný holky jednou trochu dospěje vy jí jenom závidíte *3* *3* -
-
Re: Miky
5ikám jim to tady celou dobu :) *3*
-
-
Aha tak sorry
-
-
jo v poho taky sem ji nemela psat ze vipada jako zadek vypada vlastne faj citim se hrozne *9*
-