Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
423 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to hrozná Barbie ta Noah nechápu proč se líčí už tak brzo, a kluka v 9 letech ? tak to je fakt ujetý *1*
  • zenonqua

.

ludia fakt sorry ze som tu pisala o Noah tote veci. Pozrela som dajake jej videa teraz sa mi zda ze je celkom zlata :D
    P.S.-michaela23:nemusela si o mne nieco pisat
    • michaela23

Re: .

Promiň teda , je skvělé že už na ni máš lepší názor :) *3*
      • Re: Re: .

spíš trapné *16*
        • michaela23

Re: Re: Re: .

Mlč! *9* *5*
          • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: .

MLČ SI SAMA! *16*
            Ty mi nebudeš říkat abych mlčela! *13*
            • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: Re: .

Kristýno táhni!
            • michaela23

Re: Re: Re: Re: Re: .

OMG
  • v Americe buď dospívají pomalu..nebo je mentálně opožděná,ale fakt *5*
  • Noah

Noah je fajn a přestante ju uražet!!!Chce byt jako její sestra Miley noa?Kdo bny nechtel?! Jednou bude dobrá herečka!!!! *3* *13*
  • kiss-terqa

OMG!

OMG! co to je za kurvu ?
    vypadá jak píčaa taky že je píča a už nosit podpatky? vypadá v tom jak kocut v potách loool píča píča kurva zajebaná :P
    PS: tem co se nelibi muj koment tak je mi to jedno ale pak mi tu jako nepištu nějaké vaše přiblblé názory že nemám pravdu Jo?
    • kristynajackson

Re: OMG!

MÁŠ TOTÁLNÍ PRAVDU!
      NOAH JE NEJVĚTŠÍ OŠKLIVKA NA SVĚTĚ
      FUJJ ZVRACIM *10* *16* *15*
      • Re: Re: OMG!

a co si ty?! je ještě malá a nemůže za to že jsou bohatí a že jí všude cpou!! tak toho nech myslíte si že jste machři kdyžž říkáte píča a kurva ale laskvě v´ás prosím dívaj se na to malý děcka a jejich rodiče nejsou moc štasní když to jejich děcko říkáá moje dcera mi to ukázala a moc nadšená nejsu Děkuji.Renata Widserbandchova. *13*
        • kristynajackson

Re: Re: Re: OMG!

co ? *7*
          • zenonqua

Re: Re: Re: Re: OMG!

sa netwar ze o nicom newes ty krawa *16*
      • Re: Re: OMG!

hele už se jdi radši bodnout jo?...nikoho tu nezajímáš tak zvedni tu svou velkou prdel,vem si sebou to tvoje velký ego jak tágo a jdi prostě ,,NĚKAM´´!!!!...ty dokážeš vážně každýho jenom pomouvat..jsi jenom bezvíznamná k*áva která úplně všechny pomlouvá a nikdy opakuju NIKDY nic nedokáže.vážně by mě mooc zajímalo jestli máš nějakou kámarádku,a pokud ano,tak jí vážně upřímě lituju!!pozdravuj ji ode mě jo? *3* ...mohla by ses už prosím vzpamatovat?jééé,promin že se tě nato ptám,ted mi totiž došlo že to se asi nepovede páč jsi blbá už od mala a ještě blší od té doby co tě tvoje milovaná maminka upustila na zem.měj se *3* *4*
        • Re: Re: Re: OMG!

DRŽ HUBU ELUŠKO KRAVUŠKO *16*
          • Re: Re: Re: Re: OMG!

mě nepadá
  • ja sem ju videla ve hannah montana jak byla natom videu to bila jeste jako miley a taky ze nemusíte tu pisat ze je oskliva ona se mi nelibi no a co ze je oskliva vy si myslite ze vy ste taky pekni kazdy je proste hezky a vám by se aspon libilo keby aj ona vám hovorila ze si oskliva a nelibi se mi radeji si to nechte pro sebe jasny?!! a neurazajte tu nikoho nepiste tu kravoviny *16* *12* *12*
  • michaela23

OMG

Jo a to co nosí a v kolikati letech vám muže být jedno :D Taky vám neřiká že vypadáš tak a jak santusák.No vlastně s váma by promluvila tak by se neponižila :D Takže milá dítka sklidnite hormon :DD
    • michaela23

Re: OMG

Jo a neberte osobně :D Myslím to obecně :D
  • Jak se opovazujes
    • opovažuju *10* je to muj nazor
  • Miky

Ahoj noah Cyrus není ošklivka tak jjak si myslíte je ještě malá a ještě z toho namá rozum chce být jen vyparáděná jako jiný holky jednou trochu dospěje vy jí jenom závidíte *3* *3*
    • michaela23

Re: Miky

5ikám jim to tady celou dobu :) *3*
  • Aha tak sorry
    • jo v poho taky sem ji nemela psat ze vipada jako zadek vypada vlastne faj citim se hrozne *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší