-
Za A/Má SUPER sestru.
ZaB/No a.....každý roste jinak poud jste s nevšimly.
Za C/Vše nejleší k tvým dnešním 14.NAROZKÁM!!!!!! *2* *2* *2* *2* *2* *2* -
Noah,Noah,Noah..
no vážně...nemusí se oblíkat jako teeanager,boože.....já jí sice osobně neznám ale s toho co sem viděla na youtube,musím říct že si AŽ MOC hraje na velkou..řekněte sami..podívejte se na Noah a zároven' na naší Miley..Noah se prostě snaží bejt teeanager,takoví malý děti co se takle chovaj přímo nesnáším... *13* vždyt' je to jenom přetvářka.. Noah se vecpe všude... *13* -
B-L-ÉÉÉÉ!!!!
Ne, fakt, to už přehánějí!!! Vždyť je jí deset a dělají z ní teenagerku! To se mi doslova hnusí, osobně jí neznám, ale už podle toho, jak se tváří nebo z videí na youtubu je vidět, že je namyšlená jak prase!!! *8* *8* *8* -
-
Re: B-L-ÉÉÉÉ!!!!
ty ji neznas a nadavas ji ty si namyslena ja prase vis
-
-
voldemord *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Dneska ma 14 rokov :DD ja mám stále 13 a mám 168 cm :D mám ju na fb ale vôbec neodpisuje,je veľmi namišlena :D , bývam v Amerika xDDD :Dd *1*
-
ja myslim ze noah nema 11 ale 8 nevem ale je trocha mala na 11.ne?
-
Frankie & Noah
Myslím, že se k sobě skvěle hoděj Frankie Jonas a Noah Cyrus!!! *14* -
-
Re: Frankie & Noah
PŘESNĚ BEZZUBÝ ! :D
Chudk Frenkie!
-
-
Noah je jenom malej namyšlenej fracek,co s myslí,jak není úžasnej :P Že má starší slavnou sestru tak si na ní nikdo nesmí dovolit,všechny hadry má určo značkový,jak tady čtu tak si každou chvíli barví hlavu a ještě ke všemu se maluje.Hele lidi,dobře.Nikdo z nás ji nezná,ale stačí se podívat na ty její pozy,úsměvy...a poznáte,že namyšlená je. A pak asi nemá normální rodiče když jí v 11 a vlastně už i dřív dovolej používat make-up a další sajrajty na obličej a rudou rtěnku(o barvení nemluvě).Prostě se snaží vypadat hrozně dospěle..a vlastně to spíš vypadá trapně..A herečka?? Že si párkrárát zahrála(a to JEN díky její setře) v seriálu Hannah Montana a v seriálu Doc nebo co(ZASE JEN DÍKY JEJÍMU TÁTOVI) a hned je z ní HEREČKA :D Sorry,ale mě je tohle všechno prostě k smíchu! Ta má ale do prčic lehkej život jenom díky sví sestře.. A že třeba za 3 roky bude díky SVÝMU úsilí slavná? Promiňte ale to jste potom naivní :D Protože ona už od mala nebyla Noah Cyrus ale ''ta Milyina sestra'' takže... :PP !
-
ty ginni97 jsi faktycká blbka
-
nemám jí ráda!
je to akorát rozmazlený fracek kerý dostane všechno po čem si umane...!je trochu slavná jen kvůli tomu že má slavnou ségru!a myslí si o sobě jaká už je velká a přitom je jí jen 11...!!! *5* -
-
Re: nemám jí ráda!
mas pravdu je to ještě dítě.kdyby byla norm tak by se tak nechovala.v bravu jsem četla že ji krytyzuje celí hollywood kvůli jejímu nafrněnému chvání.sice je jeji segra slavná a le tím se její idiotské chování nezmění. *10* *10*
-