Přejít na výpis diskuzí

Noah Cyrus

OSOBNOST 17.7.2008 
424 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sindrom
    všechno nejlepší k narozeninám
  • MILEY HURAAAAAAA
    *1* *2* *3* *14* *4* *5* *7* *8* *9* *10* *11* *16*
  • ale miley mam celkom rada ale noah moc nepoznam ja som len pocula ze ma miley segru a ked som videla jej fotku mozno cela miley ked mala8rokov. *2* *2* *2* *2* *7* *7* *4* *16* *16*
  • Hele tvoje ségra Miley nám stačí nemusíš jít v jejích stopách! *16*
  • Nechci být hnusná ale mě je 12 a mám skoro 160,každý mi ríká že jsem vysoká ale ona je trošičku menší než jsem myslela. *2*
  • Nedávno, v těch 10. letech jsem ji fakt nenáviděla. Ale změnila se, miluje koně, a v tom, že ji Miley inspiruje mi fakticky nevadí. *1*
  • michaela23

Slepice

Vy slípky tak hrála v jednom filmu noa co ,má slavnu rodinu proto je slavná noa,, Ale vy jste tady ty největší trapky ,, S těma vašema ubohýma kecama,, akorát jí zavidíte a chtěli byste být na jejím místě.. Jste ubohy musím se vám smát... "TRAPKY"
    • Re: Slepice

TAK SE SMĚJ ..MOŽNÁ JSME TRAPNÝ ALE NAROZDÍL OD TEBE PLATNÝ!
      PROSTĚ SE NÁM NELÍBÍ A DRŽ KLAPAČKU TY MICHAELO-KRAWKO! *16*
      • michaela23

Re: Re: Slepice

Co si to dovolouješ ? ty slepise jedna,,, Seš upe vylizaná ,,prosimtě vždyť ničemu nerozumíš tak se do toho tady neser, a Mi sme spolu ovce nepáslí takže mi přestaň tykat...!!
    • Re: Slepice

jop naprosto s tebou souhlasím! :)
  • ''Lidi nepřehánějte s těmi komentáři typu: '' co jen 150 ??? je mi 12 a mám 165 cm... '' To je snad jedno kdo jak měří ne? Miley taky není zrovna nejvyšší a to jí je 21 let...chová se tak jak se nechová nikdo jiný ale kecat jí do toho nebudem...Z jejich rodiny je každej stejnej(upřímně řečeno) Ale jestli si o nich myslíte že jsou '' kur*y '' tak si to nechte pro sebe a nepište to na veřejnou stránku kde se akorát zptrapníte tím, že to sem právě napíšete. Neříkám že si to taky nemyslím, ale aspoň to sem nepíšu. Sem se mají psát zprávy kladného typu..a pokud k někomu jako je ona nic kladného nenajdete, tak běžte někam jinam kritizovat. Díky *4*
  • noah je hnusna vypada jako zadek
  • michaela23

Pipinky :D

OMG .. Malé děti které řikájí že ju nesnáší ale přitom jí zavidí :) Řeknu vám jedno vy jí mužete opravdu jen v tichosti závidět :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší